Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-09-2009, 15:38   #1
y.emre
 
y.emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sivok'un Şampiyonluk Adayı

Beşiktaş’ın başarılı defans oyuncusu Tomas Sivok, Çek basınına içini döktü. Galatasaray’ın şampiyonlukta en büyük aday olduğunu ifade eden Sivok, “Galatasaray, transferleri ve bu sezon gösterdiği performansla şampiyonluğa en yakın aday olarak görünüyor. Türk Milli Takımı’nın savunma hattı onlarda ve Rijkaard gibi inanılmaz bir hocaları var” dedi. Siyah-Beyazlı oyuncu, kendi takımıyla ilgili olarak da şunları söyledi:
-‘BÜYÜK PARALARA BÜYÜK YILDIZLAR’-
Taraftarlar yine bizim şampiyonluk için oynamamızı bekliyor. Büyük paralar karşılığında Nihat ve Tabata gibi futbolcular aldık. Geçtiğimiz sezona göre daha iyi bir takım olduğumuzu söyleyebilirim. Tabata transferi çabuk gerçekleşti ve henüz kendisiyle çalışma fırsatı bulamadık. Ama kaliteli bir futbolcu. Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağım için de çok heyecanlıyım. Eskiden sadece TV’den izlerdim, şimdi bu turnuvada oynayacağım.
Boğaz’da yemeğine iddia
Bugün 2010 Dünya Kupası 3. Grup’ta oynanacak olan Slovakya Çek Cumhuriyeti maçı öncesi Sivok ve Holosko İstanbul’da yemeğine iddiaya girdi. Sivok “Filip iddiaya girmek istemedi çünkü şanslarının çok az olduğunu biliyor. Bedava yemek için sabırsızlanıyorum” derken, Holosko da “Aslında bu yemeği ben sabırsızlıkla bekliyorum çünkü
biz kazanacağız” diye konuştu.
__________________
y.emre Ofline   Alıntı ile Cevapla