Konu: Bir Anı
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-09-2009, 16:01   #1
KaDiR_o3

KaDiR_o3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bir Anı

yaklaşık bir sene önce dersane çıkışı saat akşam 6 gibi arkadaşlarla internet cafeye gitmiştik cafede 6. kattaydı biraz takıldıkdan sonra asansörle aşağıya iniyorduk arkadaşlarda her katta cama tekme atıyolardı Click the image to open in full size. 2. katta asansör durdu daha doğrusu binanın sahibi durdurdu cama tekme attıgımız için bizi biraz korku aldı Click the image to open in full size. ben çöktüm yere arkadaşlar bağırmaya başladı ama duyan yok tam katın ortasında durduk Click the image to open in full size.
arkadaşları arıyoz kimse inanmıyo sonunda iftaiyeyi aradık oda inanmadı cafede asansörmü olur diyo Click the image to open in full size. neyse baktım bizimkilerin kafası uçmuş şarkı söylemeye başladılar Click the image to open in full size. yaklaşık bi saat oldu sonbi arkadaşı aradım geldi asansörü çalıştırtmaya çalıştırdı 15 dk sonra 3. kata çıkardı adam kapıyı açmasıyla vurması bir oldu Click the image to open in full size. arkadaşda elektroşok bende de biber gazı vardı önceden planını yapmıştık çıkıp müdürün odasını bascaktık ama o asansörü bastı Click the image to open in full size. arkasında iki tane adam tabi bize vurunca baktım yanımdakıler tırstı adam polis çagırın falan dedi mecburen bende yusufladım Click the image to open in full size. saolsun çağırdığım arkadaş gene yardımımıza koştu öyle ayrıldık ordan ama sonra gene gittik intikamımız acı oldu Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.

Alıntır