Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-09-2009, 02:30   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tabata İyi Başladı

Click the image to open in full size.
Kendisi için organize edilen maçtak Performansıile sınıfı geçen sambacı, siyah-beyazlı forma ile ilk golünü Ümit Milli Takım'a attı.


***

Müthiş başladı

Beşiktaş'ın yeni 10 numarası Rodrigo Tabata, siyah-beyazlı Forma ile çıktığı ilk maçta golünü attı... Galatasaray derbisinde maestro görevini üstlenmesi beklenen Brezilyalı yıldız, kendi durumunu görmek için organize edilen ve 4-3 kaybedilen Ümit Milli maçta 59 dakika sahada kaldı. Beşiktaş formasını

giydiği ilk karşılaşmada sergilediği performansla göz dolduran sambacı, golünü de attı. Dakikalar 24'ü gösterdiğinde ceza yayı üzerinde Ekrem'in indirdiği topa sert ve düzgün vuran Tabata, topu ağlara gönderdi. Aynı zamanda Kartal'ın ilk golüne imza atan yıldız, Beşiktaş'ta maestro görevini üstlenebileceğini gösterdi.

KULÜBÜN PARÇASIYIM
Oyunda kaldığı süre boyunca sorumluluktan kaçmayan yıldız oyuncu, Ernst ve Ekrem ile birlikte Beşiktaş'ın en iyileri arasında yer aldı. Siyah-beyazlı forma ile kendine yeni bir sayfa açtığını dile getiren Tabata, "Beşiktaş gibi benim de büyük hedeflerim var. Şampiyonlar Ligi gibi büyük bir organizasyonda forma giyecek olmanın heyecanını yaşıyorum. Bundan sonraki tüm enerjimi kulübümün başarısı için harcayacağım. Henüz birkaç gündür bu camianın içindeyim ama kendimi Beşiktaş'ın bir parçası gibi hissediyorum" açıklamasını yaptı.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla