Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-09-2009, 04:26   #41
kral_kobra35
Banned

kral_kobra35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Icon12

Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
"Kısa sürede takımda oluşan ortak kanı; Tabata’nın Delgado’dan 5 gömlek daha iyi meziyetlere sahip olduğu ve Siyah-Beyazlılar’a büyük güç katacağı şeklinde... "

ben bu görüşe katılmıyorum...çünkü Tabata ve Delgado, ayrı stillerde farklı pozizyonların oyuncuları..
Tabata; Delgado'nun alındığından beri ısrarla oynatıldığı mevkiinin oyuncusu..yani orta saha ile forvet arası koordinasyonu sağlayacak,günün moda deyimi ile "pas trafiğni organize edecek ve final paslarını atacak" Şifo Mehmet'in değişik bir versiyonu..
Delgado ise forvetin etrafında dolaşacak,özellikle kanatlara yakın oynayacak,adam eksilterek uzaktan gol vuruşları yapacak yada rakip onsekiz cıvarında tehlike yaratacak yetenekli ama asla organizatör olmayan bir oyuncu..bu kadroda ilk onbir oynar mı oynamaz mı hocası bilir ama,oyunun sıkıştığı anlarda mutlaka ve mutlaka düşünülmesi gereken ve kadroda tutulması gereken bir oyuncu bana göre..

bana delgado acılımını yaparken bu adamın mevkisini sölermisin o zaman ne bu yane nerde oynar!!! orta sahada oynamaz diyorsun yane 10 numara olarak!! diyorsunki kadroda tutulmalı neden tutulsun ben senin delgado mevki tarifine bakınca, sana hemen bjkden iki isim sölerim nihat ve holoskoda bu yapıda oyuncular!! ee bir zaten nihatın var birde yabancı kontejyanından holosko var neden delgadoyu kadroda tutalım??? satın gitsin geldiğinden beri en fazla kurtardığı 3 mactır göndermek lazım aga ben bunu bilir bunu sölerim..! Türk olsaydı belki kalsın derdim!!!!

Konu kral_kobra35 tarafından (06-09-2009 Saat 04:28 ) değiştirilmiştir..
kral_kobra35 Ofline   Alıntı ile Cevapla