Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-09-2009, 13:59   #1
bjkqoliq.qız
 
bjkqoliq.qız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kalitemiz Konuşulacak

Beşiktaş Teknik Direktörü, Ali Sami Yen Stadı'na rahat çıkacaklarını belirtirken, "Rakibi çok iyi tanıyorum. Çekinmiyoruz. Bizim de kalitemiz ortada" diye konuştu.


BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Galatasaray ile Ali Sami Yen Stadı'nda yapılacak maçta takımın kalitesinin daha iyi anlaşılacağını belirtti. Denizli derbide sonuç ne olursa olsun kaybedecek bir şeyleri olmadığını ifade ederek, "Tüm oyuncularıma inanıyor ve güveniyorum. Galatasaray takımını çok iyi tanıyorum. Beşiktaş tarihine yeni bir sayfa açarak taraftarlarımızla hedeflediğimiz yolda yürüyeceğiz. Rakibin güçlü oyunculardan kurulu olduğunu biliyorum ama takım olarak kimseden çekinmiyoruz"dedi.
Denizli siyah beyazlı takımdaki sakatlıkların bitmesi halinde rakipler karşısında kesinlikle sıkıntı yaşamayacaklarını ifade ederek şöyle konuştu: "Geçen yıl şampiyonluğumuza önemli katkıda bulunan Yusuf'un Galatasaray maçına yetişmesine çalışılıyor. Nihat'ın durumu ise hala belirsiz. Ne olursa olsun kadromdaki tüm oyuncular eksiklikleri aratmayacak özellikler taşıyor. Galatasaray karşısına 11 mücadele eden ekiple çıkacağız."
Tabata'nın de derbide Beşiktaş'a layık bir futbol oynayacağına inandığını sözlerine ekleyen Mustafa Denizli bu oyuncunun antrenmanlarda gösterdiği performanstan memnun kaldığını sözlerin ekledi.
__________________
๒єşเкtคşк...
bjkqoliq.qız Ofline   Alıntı ile Cevapla