Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-09-2009, 11:36   #5
alpler
Dişi Kartal

alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nistelrooy Roma'yı reddetmiş

Hollandalı yıldız, Real'de kalmak için İtalyan ekipten gelen teklifi geri çevirdiğini söyledi.
Geride bıraktığımız transfer döneminde Roma'dan gelen teklifi reddeden Ruud van Nistelrooy, İtalyan ekibin teklifini beğenmediğini ifade etti.
Florentino Perez'in başkanlık koltuğuna oturduktan sonra bütün Hollandalı oyuncularla yollarını ayıracağını açıklamasından sonra Van Nistelrooy'un başka bir takıma gitmesine kesin gözüyle bakılıyordu.
Geçtiğimiz sezon ciddi bir sakatlık geçiren ve aylarca sahalardan uzak kalan Hollandalı golcü, yeniden Real Madrid formasıyla çıkacağı maçların hayaalini kuruyor.
Ağustos ayında Tottenham'ın da yakından ilgilendiği van Nistelrooy için, Roma ciddi bir teklifte bulunmuştu.
İspanyol gazetecilere gelen teklifle ilgili konuşan Van Nistelrooy, "Roma beni transfer etmek istedi ama bana uygun olduğunu düşünmüyorum. Onların yaptığı teklif beni pek cezbetmedi. Madrid de benden acil bir karar vermemi istedi. Ben de takımda forma şansı bulma ihtimalimin düşük olmasına rağmen, kalmak istediğimi söyledim" dedi.