Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-09-2009, 00:52   #17
kral_kobra35
Banned

kral_kobra35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
ferres´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
valla seni bilmem ama benim gözümde nobre 2. degil 3. sinif bir topcu...4 senede 30 gol atamayan bir forvetin besiktasta isi yok....siirt köyhizmetlerinde bile ilk 11 de oynayamayacak kadar kabiliyetsiz bence...ha simdi sakin bana hersey gol degl kosuyor mücadele ediyor falan gibi sözlerle gelme....su forumda kizlr dahil kime besiktas formasini giydir hepside en az sizin süper golcünüz nobrekadar mücadele eder...nobre bu takima neden alindi gol atmasi icin ama o ne yapiyor öyle goller kaciriyorki bilerek yapsa bukadar kaciramaz...futboldan azicik anlayan birisini nobrnin 3. sinif futbolcu oldugunu hemen anlar...ne asist ,ne sut,ne teknik,ne sol ayak ,ne calim hicbir özelligi yok yalnizca kosuyor ve siz hala nobreye iyi diyorsunuz....haklisin COOOK KOMIKSIN
sen futboldan anlamıyorsun nobre pivot forvet özeliklerine sahip bir oyuncudur hava toplarında etkili sırtı kaleye dönük cok etkli defansın arkasına capraz koşular yapıp adam eksilten arkadaşlarına gol poziyonu üretebilen yani kendi aktif olmadı pozisyonda bile takıma gol yolu acan bir yapısı vardır nobreden bekelmicen calım atsın adam eksiltsin nobrenin özellikleri farklı bak sana bir şey daha sölicem Nihat nihat dionuz R.Sociedad'ta 22 gol attığı zaman yanında Kovacevic gibi bir pivot forvet vardı şimdi sen bu adma eksiltemeyi felan nihattan beklicen napıyordu kovacevic indiryordu nihat bitiriodu Nihat kendini bir toparlarsa Nobreyle birlikte gol rekoru kırarlar bunuda demedi deme haa sen Nobreye illa kötü futbolcu diyorsan sen Futbolu hiç bilmiyorsun demektir boşunada beni sinirlendirme haaa ben nerden biliom futbolu ben 10 yaşımdan beri Futbolun içindeyim aktif futbol oynadım, şimdide T.F.F izmir bölgesi hakemiyim