Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-09-2009, 01:18   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yollarım "O"nunla Başlıyor "O"nunla Bitiyor

Hiç bilmediğim bir şehirden hiç bilmediğim bir başka şehre gitmenin tedirginliğiyle aklımda sadece o..



Yollarım onunla başlıyor
Onunla bitiyor..



İşkence gibi geçen onca aydan sonra bambaşka hissediyorum kendimi anıların içinde onunsa kilometrelerin yetemediği kadar uzağında.. Sanki bilmediğim bu yollarda karşıma çıkacakmış gibi bekliyorum her yeni kilometreyi her şehri daha da umutlu geçiyorum. Sanki bu hiç bilmediğim geçmediğim bu yollarda daha önce hiç görmediğim bu insanoğlu değil de o yanımda oturan. Onu hissediyorum..



Kulağımdan içime akan tüm şarkılar her damarımda biraz daha onu işliyor içime..


Uykusuzluğuma inat bu gece ona uyuyorum..




Eylül taze bitti
Aşk kaynıyor kanımda..



Dur durağı yok hayalinin..
Bedeninin
Ellerini
Gözlerini
Kokusunu teninin;
Bebekler gibi..


Bir de o eşsiz aşkını yad ediyorum; unutamadığım..


Özlüyorum bir şeyleri neyi bilmiyorum.. Özlediğim o mu umarsız aşkı mı kestiremiyorum. Canım yanmıyor eskisi kadar bu sayfada gözyaşı yok kanım kaynıyor içimde hepsi bu..


Dışımda ilkbahar sensiz..



Ne kadar yenilik katsam da hayatıma unutamıyorum.. Yanında uyurken bir başka tenin onu hayal ediyorum.. Mutsuzum gülmüyorum desem yalan olur. Ellerim boşlukta değil tutunuyorum. Avuçlarımı ısıtıcak kimse yok sadece ve bu kahrolası aşk damarlarımdan akmadan ısınmayacak bu eller üşüyorum..



Yokluğunu her sabah uyandığımda her gece uyuyana kadar her sabah ezanında mutluluğuna dua ederken yaşıyorum. Bıkmadan seni damarlarımda taşıyorum artık
aşk-ı aşıyorum..




Aşk dediğin ya nefrettir ya hasret hasretim oluyor doldukça taşıyorum. Taştıkça; yazıyorum.. Bilmediğim yollar bilmediğim şehirlere varıyor okumana değmez kendimden kaçıyorum..
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla