Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-09-2009, 11:15   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Modaya Sonbahar Geldi

2010 sonbahar kış koleksiyonları şimdilerde mağazalarda yerini aldı. Bu sonbaharda sade tasarımlar, yün hırka ve kazaklar, ince bodyler, baharlık ceket ve montlar moda severlerin beğenisine sunuluyor. Bu kış kadife ve tüvit ağırlıkta.

Mor, eflatın, lila, kırmızı, yeşil.. Sonbahar koleksiyonlarında bu renklerin dışında çok renklilik yok. Canlı renkler siyah, gri gibi renklerle birlikte kullanılıyor. Tasarımlarda elbiseleri iki parça gibi gösteren iki renk kullanımı hakim. Sonbahar rengi kahve rengi tonları genellikle örgü tasarımlarda kullanılıyor.

Geometrik desenler, bunları yer yer kullanma, iri örgüler çok moda!

Elbise kesimleri yine vücut hatlarını göstermemeyi, kadınları gizemli kılmayı amaçlıyor. Yazın görmeye alıştığımız diz üzeri, sadece yakada fiyonk, çiçekle hareketlendirilen düz kesim elbiseleri kışın da görüyoruz. Işıltıyı sevenler için tamamen payetli ya da çizgi, blok olarak payetli elbise ve kazakları da görmek mümkün.

Bu sezon en önemli değişiklik pantolon kesimlerinde! Bel yükseliyor, paçalar kısalıyor. Şalvar modeli, bacaklara doğru daralan pantolonlar, kolları ve beli kısa, kruvaze ya da düğmesiz, geniş yakalı, sıfır yaka düz kesim kaşe, kadife ceketlerle tamamlanıyor. Bu sezon kalem etekleri her yerde görebileceksiniz, özellikle çalışan kadınların vazgeçilmezi olacak.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla