Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-09-2009, 14:08   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bucaspor'da Hedef Süper Lig

Bucaspor, Bank Asya 1. Ligi'ndeki ilk sezonunda ilk üç haftada 9 puan toplayarak zirveye el koyarken, elde edilen başarıyı "mucize" olarak değerlendiren kurmaylar temkinli konuşuyorlar.

Alınan başarılı sonuçlara rağmen önünü göremediğini söyleyen Teknik Direktör Kemal Kılıç, "Eğer ekonomik sorunlar çözülemezse, bu balon patlar" sözleriyle kamuoyuna ilginç bir mesaj verdi. "Futbolcularım yaşadıkları onca sıkıntıya rağmen şu anda tam anlamıyla bir mucize gerçekleştiriyor" diyen Kılıç şöyle konuştu: "Bu böyle nereye kadar gider ben de bilmiyorum. Açıkçası önümü göremiyorum. Artık ona buna destek çağrısı yapmaktan da bıktım. Biz mevcut şartlarda gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Kimse bu şartlarda Bucaspor'dan şampiyonluk beklemesin. Biz ligde kalalım, ilk altı mücadelesi içinde yer alalım yeter."
Öte yandan Kocaelispor'u 4-0, Ç.Dardanel'i 3-0, son olarak Hacettepe'yi 2-1 yenen Bucaspor hemşehrileri KSK ve Altay'ı da geride bırakırken, Başkan Erdal Gündoğan, rehavete kapılmamak gerektiğini söyledi.
İlk üç haftada nisbeten kolay rakiplerle karşılaştıklarını hatırlatan Gündoğan, "Bu hafta deplasmanda Konyaspor ile oynayacağız. Bizim için lig şimdi başlıyor" dedi. Gündoğan şöyle devam etti: "Fikstür avantajımızı şu ana kadar en iyi şekilde kullandık. Ama zafer şarkıları söylemek için zaman çok erken. Zorlu sınavlar şimdi başlıyor. Konyaspor'un ardından geçen sene Play-Off oynayan Boluspor, daha sonra da Kartal (D) ve Adanaspor ile oynayacağız. Bu dört maçlık seride alacağımız puanlar gerçek Bucaspor'u ortaya çıkaracaktır. Eğer bu periyodu kayıpsız atlatırsak, o zaman iddialı bir konuma gelebiliriz."
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla