Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-09-2009, 20:40   #20
Akdora
Savaşçı Kartal

Akdora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Cyber´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ekrem in tarafında elano ya da kewell oynar ortada Arda oynar bence böylece Ernst Arda yı tutabilir kendini zorlarsa...Elano zaten yavaş adam ama kewell olursa ben yine sağ tarafta zorlanırız diyorum...

Mustafa Hoca 4-4-1-1 le çıkacak ama Tabata yı oynatırsa yabancı sınırı aşılıyor...
Bu maçta Gs nin KEwell,Elano,Keita,Baroş yada nonda dan en az 1 belki 2 kişiyi yedek soyunduracağını tahmin ediyorum.Ardanın forması garanti olduğunu düşünecek olursak Solda Elano yada kewelldan birisi yada keita yerine sağda kewell ile başlar.Bu durumda bizim solumuza göre oynayaması muhtemel Keita'yı durdurmayı İsmail pekala yapabilir. Eğer Ardayı sol tarafta oynatıp Elanoyu ortada oynatırsa Fİnk-Ernst ikilisi elanoya yeteri kadar baskı altında tutabilir.Geriye kalan bir tek arda olacaktır ki artık o konuda Ekrem elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışması gerekecek. ama kim oynayacak olursa olsun burda ilk amacımız onları durdurmaya çalışmaktan ziyade bizim gerçekten en iyi kadroyla sahaya çıkıp yapabileceğimizin en iyisini yapmak durumundayız.Denizlinin bu maçta ise 6 yabancı tercihinin 5'i Sivok,Ferrari,Fink,Ernst ve Tello şeklinde olacağı mhtemeldir.6.Yabancıyı ise bence holosko şeklinde kullanıp maçın gidişatına göre 2. yarıya tabata ile devam etmesi muhtemel görüyorum...

Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız.

profeminizm hareketi engellenemez !!!

milliyet blog yazıları sayfam...
Akdora Ofline   Alıntı ile Cevapla