Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-08-2006, 02:01   #78
syhbyz

syhbyz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
autopsy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Dostum 30 yaşına gelmiş ve bonservisi çok da pahalı olmayan Ricardinho için hisse satılmışken, Bobo'dan daha tecrübeli ve de kaliteli bir adama para bulabileceğimiz inancında mısın ? Eğer 1 milyona adam alacaksak bunun Bobo'dan çok üstün olacağına inanıyor musun ? Ya da bu hisse satmaya değer mi ?
öncelikle transfer için hisse satışına kesinlikle karşı olduğumu belirteyim. zaten transfer sezonu açıldığında gördük ki sadece türkiye de değil avrupa da da istisnalar dışında çok hareketli geçmedi bu dönem. ancak eğer yönetim hedef büyütüp avrupa da artık başarı istiyoruz diyorsa iş yapacak yabancı almalı. bu da delgado da yaptığımız gibi sponsor desteğiyle olabilir. ayrıca 30 yaşına gelmiş bir ricardinho ile takımın çehresi değişti taraftar daha bir umutla izlemeye başladı takımını. kaldı ki bizler de 5 milyonluk adamlar alınsın illaki demiyoruz hatta mutlaka bonservisiyle alınsın da demiyoruz önceden de vermiştim bu örneği: sakaryalı olmam dolayısıyla sakaryasporda oynayan CANGELE diye bir adam var o da genç onun da adı çok duyulmamış o da çok tecrübeli değil arjantin ümit milli oyuncusu. ama adam oyuncu. sakaryaspor gibi cüzi bütçeye sahip bir takım böyle bir oyuncu bulup kiralayabiliryorsa biz neden yapamayalım. seninle bobo konusunda anlaşamadık ve anlaşamayacağız da. ancak bilmeni isterim ki ben bir bobo düşmanı değil besiktas aşığıyım tek düşüncem tek isteğim besiktasın başarısıdır.
syhbyz Ofline