Geçenlerde bunların mühimmat deposu ele geçirildi. 15000 uçaksavar mermisi! düşünebiliyormusunuz?
Şu aç ve acizlerin mühimmatı hiç bitmiyor. Tabi dışarıdan destek alıyorlar eminim...
Ya şu ırka öyle bir nefretim var ki yazarken bile ellerim titriyor. Bunların yüzünden kaç tane ocak söndü!
Mehmet Adminimizin yazdığı gibi, 7 can verdik, 70.000 can almasını biliriz. Türkler Dünyanın hakimidir, gerekirse baş üstünde baş, taş üstünde taş bırakmayız. Allah aşkına, 2 3 paçozdan mı korkacağız?
Hatta yemin ediyorum, seferberlik çıksın uçar giderim atışlarımda iyiydi mutlaka birini vururum. İnsan öldürme hissiyle nefret kusar hale geliyor artık.....!!!!!
Şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Vatan topraklarını müdafa etmek için canlarını verdiler. Lütfen artık kimse Askere dil uzatmasın. Askerlik kutsaldır. Darbeci saçmalıkları yalandan ibarettir anlayın artık..
YASTAYIZ...
Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. |