Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-09-2009, 16:01   #1
onursemih
 
onursemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sivasspor Manisaspor'a Hazırlanıyor

Sivasspor, ligin 5. haftasında Manisaspor ile deplasmanda oynayacağın maçın hazırlıklarını yaptığı idmanla sürdürdü.

Kulüp tesislerinde gerçekleşen idman öncesinde, teknik direktör Bülent Uygun futbolcularını bir araya toplayarak onlara Manisaspor maçının önemini anlattı.

Uygun'un konuşmasının ardından saha etrafında bir tur koşan futbolcular, daha sonra topla ısınma hareketleri yaptı. Isınma hareketlerinin ardından takımı 2 gruba ayıran Uygun, oyuncularına yarı sahada isabetli pas yapmaya yönelik çalışma yaptırdı. Bu çalışma sırasında kaleciler Akın Vardar ve Alişan Şeker kaleci antrenörü Murat Göksu yönetiminde çalıştı.

Çabukluk-çevikliğe yönelik istasyon çalışmasının ardından kanat varyasyonları ve gole çalışmasıyla devam eden antrenman, çift kale maçla sona erdi. İdmanda, golcüler Yannick Kamanan ve İbrahim Şahin ile Sezer Badur attıkları gollerle dikkati çekti.

Uygun, çift kale maç ve pas çalışması sırasında futbolcularına bazı uyarılarda bulundu. Futbolcularından sürekli öne doğru oynamalarını, isabetli paslar yapmalarını, driplingler yaparak hızlı bir şekilde atağa çıkmalarını, top rakipteyken ise iyi pres uygulamalarını isteyen Uygun, futbolcularını Manisaspor maçına motive etmeye çalıştı.

Sakatlıkları devam eden Mehmet Yıldız, Onur Tuncer, Abdurrahman Dereli ve kaleci Michael Petkoviç ile Gabon Milli Takımı'nda yer alan yeni transfer Bruno Zita Mbanangoye'nin katılmadığı idmanda, adalesindeki yırtık nedeniyle son günlerde sahalardan uzak kalan Ersen Martin ise fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı olarak çalışırken, izinli olduğu için son 2 idmanda yer almayan Yasin Çakmak ise bugünkü çalışmaya dahil oldu.

Kanat varyasyonları ve gole dönük çalışma sırasında takıma dahil olan Ersen, çift kale maç sırasında yine takımdan ayrı çalıştı. Ersen'in yarın takımla birlikte idman yapabileceği belirtildi. Yeni transfer Bruno Zita'nın ise yarın veya Cuma günü Türkiye'ye gelerek Manisaspor maçı kadrosuna dahil edileceği kaydedildi.

CİHAN'IN İKİZ ÇOCUKLARI İDMANA NEŞE KATTI

Cihan'ın ikiz çocukları Olcan ve Tunay idmana neşe kattı. İdman sonrası Sedat, Yasin ve babaları Cihan ile top oynayan ikizler, basın mensuplarının ilgi odağı oldu.

Bazı küçük taraftarlar da Cihan, Musa ve Ersen ile hatıra fotoğrafı çektirip forma imzalattı.

Kaynak: AA
__________________
Click the image to open in full size.

Mekanın Cennet Olsun Küçük Şifo..
onursemih Ofline   Alıntı ile Cevapla