bundan önceki hakemleri hatirliyorumda inanin bence verilebilecek eniyi hakemi atamislar benim görüsümce.ben cüneyt cakir gibi babadan torpilli siska lahim cardonu kilikli erifin verilmemesine cok sevindim.bünyamin gezer gibi eyyamcinin vede cinconun usagi olan sahsida atamamalari bence yine güzel bir karar olmustur.hele hele selcuk dereli gibi birini alisamiyende oynanacak bir maca atasaydilar inanin macin skoru bile mac baslamadan belli olurdu.hele hele besiktasi yönettigi hermacta adi zamaninda carsi cocugu olarak anildigindan vede bu yüzden besiktasimizin aleyhine bariz hatalar yapan firat aydinusunda atanmamasi iyi olmus.maazallah bide koyu cinconlu su batman yöresi hakemini atasaydilar(adi sanirim halis özkahyadi,tam emin degilim)veyahut fb nin köpegi yunus yildirimi atasaydilar iyimi olacakti?kim nederse desin mhk bence cincona yalakalik yapmamasi icin atayabilecegi en dogru hakemi atamistir.beyler bugün tolga özkalfayida atamis olsalardi bukez ilkmacimiz olan olimpiyat stadindaki ist belediye macinda bariz penaltimizi vermediginden yine elestirecek ve senaryolar üretecektik.sizden bukonuda iyice düsünmenizi rica ediyorum.mhk hangi hakemi atasaydi bu derbiye daha cok hosunuza gidecekti?
__________________ |