Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-09-2009, 01:42   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Samba Zamanı

Click the image to open in full size.
Denizli, sağ dizinde ağrı ve ödem olmasına rağmen iğneyle forma giyecek Nobre'ye "Bu senin maçın, çık ve işi bitir" dedi.


Siyah-beyazlılarda tüm gözler hafta sonunda oynanacak G.Saray karşılaşmasına çevrildi. Zorlu derbi öncesinde milli ve sakat futbolcuların fazlalığı nedeniyle ideal kadrosuyla çalışma imkanı bulamayan Denizli'nin, bu maçtaki en önemli kozunun Nobre olacağı öğrenildi. Kulüp doktoru Devrim Urgun, Nobre'nin sağ dizinde ödem olduğunu dile getirirken, "Ağrıları sürüyor. Oynama ihtimali % 51. Fakat, güçlü bünyesi sayesinde maç saatine kadar hazır olacaktır" ifadesini kullandı.

Yardımcı olmalısın
Kulüp doktorundan "oynama ihtimali yüksek" raporu alan Mustafa Denizli de, yerli sambacı ile özel bir görüşme yaparak şunları şöyledi: "Zor bir dönemece giriyoruz. Durumunu biliyorum ancak G.Saray sınavında sana ihtiyacım var. Bobo'nun oynama şansı çok çok az. Ama sen daha önce de böylesine kritik maçlarda sahneye çıktın. Bu kez de öyle yap, çık sahaya ve işi bitir. Rakibimizi favori gösteriyorlar. Ben öyle düşünmüyorum, bunu kanıtlamama yardım etmelisin."
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla