Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-09-2009, 01:56   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Güldüren'den Inanılmaz Hata

Click the image to open in full size.
Beşiktaş İnönü Stadı'nda oynanan Giresunspor-Karşıyaka maçında, İsmail Güldüren'in uzatmalarda yaptığı hata pahalıya patladı. Takım yenildi, seyirci sahaya girip hakeme saldırmak istedi. Bu hareket Çotanaklar'ın başını derde soktu.


Bank Asya 1. Lig'in 3. haftasına sonuçlardan ziyade Beşiktaş İnönü Stadı'nda oynanan Giresunspor-Karşıyaka maçında çıkan olaylar dam-gasını vurdu. Karşılaşmanın 90+2. dakikasında Giresunlu İsmail Güldüren'in Karşıyakalı Okan'ı düşürmesi penaltı olarak cezalandırılınca, bu karar Giresunsporlu taraftarı öfkelendirmişti.

Buca tam yol
Sahaya giren, hakeme saldırmak isteyen öfkeli taraftarları güvenlik güçleri zorlukla yatıştırmış ve büyük bir felaketin önüne geçmişti. Bu hareket Çotanakların başına çorap örecek gibi görünüyor. Takım ceza alabilir. 3. haftaya dam gasını yine Bucaspor vurdu. Sarı-lacivertliler, Hacettepe'yi 2-1 yendi ve 3'te 3 yaparak liderliğini korudu.

Rize geliyor
Konya, Dardanel'i 2-1'lik skorla geçerek iddiasını sürdürdü. Mersin, Samsun'un cezası nedeniyle Ordu'da oynadığı maçı kazanarak siftah yaptı. Kocaelispor, gençlerle çıktığı maçta deplasmanda yıldızlar topluluğu Bolu'dan 1 puanı kaptı. G.Antep'te oynanan maçta Rizespor, Adanaspor'u 4-3 yenerek ikinci sıraya çıktı.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla