Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-09-2009, 12:41   #1
onursemih
 
onursemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Diyarbakırspor’a Karşı Tedbirlerimizi Alacağız"

Denizlispor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, cumartesi günü karşılaşacakları Diyarbakırspor'un dirençli bir takım olduğunu, bunun için gerekli tedbirleri alacaklarını söyledi.


Denizlispor, Diyarbakırspor maçı hazırlıklarını Haluk Ulusoy Tesisleri'ndeki antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Sağlam, gazetecilere yaptığı açıklamada, Diyarbakırspor ile çok zorlu bir maç yapacaklarını ifade etti.

Diyarbakırspor'un çok dirençli, rakipten fazla koşan ve pres yapan bir ekip olduğunu belirten Sağlam, bu nedenle Ziya Doğan'ı da kutladığını kaydetti.
Sağlam, kendisinin de iyi bir takım oluşturma gayreti içinde olduğunu anlatarak, şöyle devam etti:

''Umut ederim bunu en kısa zamanda hayata geçiririz. Farklı bir anlayışa geçmek biraz zaman alabilir. Ama biz, bunu tolere edecek durumda değiliz. Belli şeylerden fedakarlık edip, ilk yarının sonuna kadar takımı en iyi bir yere taşımanın bilincinde olarak devam edeceğiz. Her maça ayrı bir motivasyonla hazırlanacağız. Kaybedilmiş maç geri dönmez. Zorluklar altında kurulan bir Diyarbakırspor'un ekstra bütçeyle kurulmuş Fenerbahçe'yi yenmesi bana göre sürpriz olmazdı. Rakibimiz çok dirençli bir takım, buna göre tedbirlerimizi alacağız.''

Denizlisporlu futbolcu Mehmet Çoğum da, lige milli maç arası verilmesinin kendileri açısından çok faydalı olduğunu belirterek ''Bu arada yeni hocamızın isteği doğrultusunda çok çalıştık. Takım olarak çok iyi durumdayız. İyi bir başlangıç yapma açısından Diyarbakırspor maçı bizim için önemli. 3 puanla tanışıp, sonraki maçlara daha moralli şekilde çıkmak istiyoruz'' dedi.

Engin ise 3 maçı kaybettikten sonra, Diyarbakırspor maçı ile yeni bir başlangıç yapmak istediklerini ifade ederek, ''Artık rakiplerimizle oynayacağımız maçlarda alacağımız puanların bilincindeyiz. Maçları kazanarak bir seri yakalamalıyız'' dedi.

Kaynak: AA
__________________
Click the image to open in full size.

Mekanın Cennet Olsun Küçük Şifo..
onursemih Ofline   Alıntı ile Cevapla