Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-09-2009, 12:53   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İngiltere Hırvatistan'ı Parçaladı: 5-1

Click the image to open in full size.
İngiltere ile Hırvatistan Dünyas Kupası 3. grup eleme maçında Londra Wembley Stadı'nda karşı karşıya geldi.

MAÇIN TÜM GOLLERİ BURADA

İngiltere güçlü rakibi Hırvatistan'ı sürpriz bir skorla 5-1 geçerek grubundan 2010 Dünya Kupası finallerine yükselen takım oldu.
İngiltere böylece İtalyan teknik direktör Fabio capello yönetimindeki sekizinci maçını arka arkaya kazanırken, Hırvatistan karşısında alınan farklı skor, İngiliz medyasını ziyadesiyle memnun etti. İngiliz basını, milli takımlarının Hırvatistan karşısındaki oyununu "süper" ve "hatasız" gibi başlıklarla duyurdu.
Wembley'deki karşılaşma aynı grupta bulunan Ukrayna'nın Belarus karşısında beraberlik alması nedeniyle, İngiltere'ye gruptan yükselmek için sadece beraberliğin yeteceği bir atmosferde başladı, ancak İngiliz oyuncular maçı bunun ötesine taşıyarak farklı galibiyete kolay gittiler.
İngiltere'nin golleri 8. dakikada penaltıdan Lampard, 18. dakikada Steven Gerrard, 59 ve 66'da yine Lampard ve Gerrard ve son olarak da 77. dakikada Wayne Rooney'in ayağından geldi. Hırvatistan tek sayısına 73. dakikada Eduardo sayesinde kavuştu.
İngiliz takımında David Beckham da maçın 80. dakikasında oyuna alınarak, milli formayı en çok giyen oyuncular kervanında yeni bir mesafe kaydetti.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla