Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-09-2009, 14:31   #3
bruschaga

bruschaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

beyler dikkatimi birsey cekti,o bahsedilen cincon eskisehir macinda eskisehirin kalecisi rade zalat mis vede prekazi ile dostluk sikesi yapmis.evet o macida hayal mayal hatirliyorum,ilkkokul birinci sinifa yeni baslamistim zaten.fakat o sahtekar rade zalat ondan sonra baya uzun bir zaman bizde oynadi,anlayacaginiz öyle bir adami bizim yönetimimiz nasil transfer etti.uzun lafin kisasi bu filmleri nerdeyse hersene oynuyor cincon.iddaa ediyorum gs fbden ettiginden daha fazla bizden nefret ediyor,buna inanin.sözde kardes takimiz diyolar bizim icin.ama ben cincondan sanki babami vurmuslar gibi cok nefret ediyorum kin duyuyorum,zaten hasan sasta gecen acik acik gercekleri söyledi.beyler iyiler sonunda daima kazanir diye bir deyim vardir ama maalesef o son hic gelmiyor,bu sonu artik bizim birsekilde getirmemiz gerek,yanliz yildirim demirören levent erdogan,kenan öner vede ugur inceman,erhan,nobre delgado ile bu asla olmaz,sonu getirmeliyiz ama korkarimki bu son busezonda gelmeyecek.enazindan ocak ayina kadar degismeyecek