Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-09-2009, 14:44   #10
BuRock
Banned

BuRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
sergen38´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
gesenin ne mal olduğu belli zaten vahap beyaz ahmet çakar olayı ne oluyor bilen varsa açıklayabilir mi?
İstanbulspor - Galatasaray Maçı.Eğer Galatasaray 3 puan alamazsa 1 puan dahi alsa Beşiktaş şampiyon oluyor.4 sene üstüste şampiyonlukların ilk adımı ilk şampiyonluğu.ama nasıl şampiyonluk? Hakem Vahap Beyaz.Gerisi için aşağıyı okuyun.

Vahap Beyaz: genel olarak kotu ve taraflı bir hakem gecmısı olsa da karıyerının zırve noktası 13 nisan 1997 istanbulspor galatasaray maci olan hakem. tüm macı yonetımı bir tarafa bir hakemin bir takımın macı kazandıran golu atması ıcın beklemesi, o gol atılıncaya kadar macı bitirmemesi gibi abuk bir uygulamayı bize gostermıs -ki henuz o zamanlar mac su kadar dakıka uzadı seklınde kenardan gosterılen bır dakıka mıktarı da yoktur- 7 dakika boyunca gol gelmeyınce arif erdemin de yardımıyla gol asistini bizzat kendisi yapmıstır. evet arıf'ın ceza sahasına daha gırmeden kendısını havaya bırakıp ceza sahası ıcerısıne gerceklestırdıgı o dususe penaltı calınmasının baska bır acıklaması yoktur. dahası o zamana kadar yıne uygulamasını goren hatırlayan kımse olmayan bır kuralı futbolseverlerın lıteraturune cıkmaz bır sekılde yerlestırmıs hakemdır: temdit penaltısı bu penaltının tercumesı; aslında mac coktan bıttı de ben bu penaltı dudugunu calabılmek ıcın bu vakte kadar bekledım hele sukur bırınız cezasahasının ıcıne dustu de macı bıtırebıldım yoksa mac bıtemeyecektı bır turlu olabılırdı ancak. bu mactan sonra bır sure daha faal hakemlıgını surdurmus ve sonra sessızce ortalıktan kaybolmustur kendılerı. halbukı cok ısterdık onun da bır yerlerde yorumcu olup pozısyon degerlendırmesınde falan bulunmasını.

Kaynak : Ekşi Sözlük

Konu BuRock tarafından (10-09-2009 Saat 14:47 ) değiştirilmiştir..
BuRock Ofline   Alıntı ile Cevapla