Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-04-2006, 21:19   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Real'de Beckham şoku!

İspanya La Liga'da Cumartesi günü Real Sociedad ile karşılaşacak olan Real Madrid'de sakatlığı devam eden İngiliz yıldız David Beckham'ın takımdaki yerini alamayacağı bildirildi.
La Liga'da Cumartesi günü milli futbolcu Nihat Kahveci'nin de formasını giydiği Real Sociedad ile her iki taraf için de büyük önem taşıyan bir maça çıkacak olan Real Madrid'de David Beckham, bu maçta forma giyemeyecek. Geçtiğimiz hafta Barcelona ile oynanan ve 1-1 sona eren maçta kaburgasından sakatlanan Beckham'ın ağrılarının devam ettiği ve Sociedad maçında forma giyemeyeceği belirtilirken, bir başka yıldız oyuncu Zinedine Zidane'ın da oynamasının zor olduğu ifade edildi. Real Madrid'de bu maçta Roberto Carlos kırmızı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek.
Ligde lider Barcelona'nın 11 puan gerisinde ikinci sırada bulunan Real Madrid, kalan haftalarda ligi bulunduğu konumda tamamlamak için mücadele verecek. Nihat'ın takımı Real Sociedad ise, düşme hattından uzaklaşmak için bu maçtan mutlaka puan çıkartmak zorunda.


Click the image to open in full size.
xarizma Ofline