Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-09-2009, 09:08   #1
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kazanan Beşiktaş olur

Öncelikle sağlığın ne kadar önemli olduğunu ve dostları da şu 15 gün içinde öğrenmiş oldum. Geçirdiğim by-pass ameliyatından dolayı gerek hastanede, gerek evde ziyaretlerinde ve telefonlarında gazetelerdeki arkadaşlarımın yazdıkları yazılardan son derece mutlu olduğumu belirtmek isterim. Hepsine çok teşekkür ederim. Demek daha görecek çok günümüz varmış...

Bu dönem süresince, hiç seyretmediğim kadar televizyon seyrettim, hiç okumadığım kadar da gazete okudum. Tabii ki Beşiktaş ailesinde de gündem Murat Aksu ile birden bire değişti. Yerli miydi yersiz miydi, derbi maçı öncesinde zamanı mıydı derseniz, onu da zaman gösterecek. Ancak görünen o ki, Beşiktaş ailesi içinde bir heyecan yarattı.

Yıldırım Demirören 100. yılda bu takımın futbol şube sorumlusuydu. Daha sonra başkanı oldu. Son dönemde tek başına seçime girdi. İşte sıkıntı buradaydı. Yani tek başına seçime girmesi...Nasıl, Yıldırım Demirören, Fikret Orman, Affan Keçeci ve Erol Kaynar yönetim kurullarını oluşturdukları zaman plan-programları yanında her biri ayrı ayrı değer olan çok özel yönetim kurulu üyeleriyle kongreye katılmışlardı. Hatta bana sorarsanız, o dönemin en iyi yönetim kurulu listesi, Affan Keçeci’nindi. Hatta o dönem Fikret Orman’a oy atmıştım, ancak Affan Keçeci’ye oy atmadığım için üzülmüştüm. Çünkü kazanamayacağını biliyordum.

Son seçimde Yıldırım Demirören’in tek aday çıkması, Beşiktaş’ın en büyük sıkıntısıydı. Keşke biri daha çıkmış olsaydı. En azından Sayın Demirören, şu son iki seneyi bu derece sıkıntılı geçirmezdi. Yönetim Kurulu içindeki sıkıntıları bilmeyen yok. Herşey para, parayı da başkan verdiği için diğerlerinin çoğu paranın ezikliğini hissetti. Bu da Beşiktaş’a zarar verdi. Murat Aksu’nun çıkmasını çok hoş karşıladım. Neden? Çünkü ocakta liste değil, listeler yarışacak. Proje değil, laf değil, projeler yarışacak. Biz genel kurul üyeleri de kongre salonuna göğsümüzü gere gere gideceğiz, önce projeleri inceleyeceğiz, sonra isimlere bakacağız ve sonra da oyumuzu kullanacağız. Burada ahbap-çavuş, kongre farelerine yer olmayacaktır. Belki de 1980 seçimlerinden sonra yani Gazi Akınal-Rıza Kumruloğlu döneminden sonra, yani ‘Bir kibrit çak’ döneminden sonra en kritik kongreyi yaşayacağız. Kulübün borcu var. Bu konuda Demirören’e laf eden taş olur. Paradan yana kulübü hiç mağdur etmedi. Ama parayı yerinde ve akıllı mı kullandı, o tartışılır. Onun nedeni de çevresindekiler. Sağlıklı bir yönetim oluşturmuş olsaydı, bu borç yarıya inebilirdi. Artık yoğurdu üfleyerek yiyecek sayın Demirören... Bir önceki yönetimi de değiştirecek. Listesi de inanıyorum ki herkesin gıpta edeceği bir yönetim olacak. Murat Aksu’yu biliyoruz. Sayın Aksu çekirdekten spor ailesine gelen birisi. Parayı da iyi işleteceğini biliyorum, iyi bir yönetim oluşturacağını da biliyorum. Son yıllardaki en rahat kongreme gideceğim. Kazanan Beşiktaş olacak. İki liste de çok güçlü olacak. İşte biz de listelerden, o projeleri hayata geçirecek insanlara oy vereceğiz.

Yemen Ekşioğlu
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla