Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-09-2009, 16:52   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gece Kulübü Teklif Ettiler

Click the image to open in full size.
İtalya Birinci Futbol Ligi Serie A takımlarından Fiorentina'da forma giyen Rumen futbolcu Adrian Mutu, eski kulübü Chelsea'ye olan 17 Milyon Avro cezasına karşı Bükreş'te bulunan kendisine ait gece kulübünü vermeyi teklif etti.

Rus life haber sitesinin verdiği habere göre daha önce ünlü Rus işadamı Roman Abramovich'in sahibi olduğu Chelsea takımında oynayan ve skandallarla ün kazanan 30 yaşındaki Romen futbolcu Adrian Mutu'nun kendisinde bu kadar para olmadığını belirterek Abramovich'e, borcuna karşılık Romanya'nın başkenti Bükreş'te bulunan kendisine ait gece kulübünü vermeyi teklif etti. Başka bir çıkış yolu bulamayan ve Abramovich'in sahibi olduğu Chelsea'ye 17 Milyon Avro ödemek zorunda olan futbolcu teklif ettiği gece kulübünün 17 Milyon Avro tutmasını ümit ediyor.
Hatırlanacağı üzere Chelsea'nin, 2003 yılında Parma'dan transfer ettiği Mutu, kokain kullandığı ortaya çıkınca bir yıl sonra takımdan kovulmuş, daha sonra Juventus kulübüne transfer olmuştu. Olayı, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) götüren Chelsea davayı kazanmış, CAS da Mutu'nun İngiltere kulübüne 17,2 Milyon avro ödemesine karar vermişti. Öte yandan geçtiğimiz günlerde Mutu, Chelsea'ye para cezasını ödemeye imkânı bulunmadığını belirterek, alternatif çözüm yolu sunduğu bir mektup da yazmıştı.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla