Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-09-2009, 17:59   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'F.Bahçe'nin Yıldızlarını Söndüreceğiz'

Click the image to open in full size.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam "Bizim Fenerbahçe kadar yıldız oyuncumuz yok, ama takım oyunu ile onları yeneceğiz, yıldızları söndüreceğiz" dedi.
Teknik direktör Sağlam, Özlüce Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında pazar akşamı ligin güçlü ekiplerinden Fenerbahçe ile yapacakları maçla ilgili görüşlerini açıkladı, soruları yanıtladı. Sağlam, şampiyonlukta iddialı takımlardan olan ve sezona çok iyi bir başlangıç yapan Fenerbançe ile karşılaşacaklarını belirterek, şöyle dedi:
"Çok iyi transferler yaparak bu sezon ligde şampiyonluk kovalayan Fenerbahçe ile karşılaşacağız. Lige iyi başlayan, moral seviyesi yüksek, teknik kadrosuyla iyi bir Fenerbahçe olacak karşımızda. Teknik direktör Daum sevdiğimiz ve saydığımız bir insan. Daum hocamızı ve Fenerbahçe'yi burada ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Tribünleri dolduran seyircilere keyifli bir 90 dakika izletmek istiyoruz. En büyük beklentimiz, maçın fair- play çerçevesinde geçmesi, dostluk duygularının ön plana çıktığı, futboldan güzel örneklerin yaşandığı bir mücadele olması."
ÖNEMLİ SİLAHLARI VAR
Fenerbahçe'nin önemli oyunculardan kurulu bir ekip olduğunu kaydeden Sağlam, "Güçlü bir takıma karşı mücadele vereceğiz. Dünyanın önemli yıldız oyuncularını kadrosunda bulunduruyor. Futbolun bazı gerçekleri var. Maçları yıldızları çok olan değil, takım olmayı başaran ekipler kazanır. Dezavantaja rağmen taraftar desteğini arkamıza alarak, fiziksel avantajımızı ön plana çıkararak mücadele edip, takım oyunu oynayarak 3 puanı alamaya çalışacağız" dedi.
KENDİ EVİMİZDE KAYBETMEDİK
Geçen sezon ikinci yarısından bu yana Bursaspor'un kendi sahasında maç kaybetmediğini de anımsatan Sağlam, "Bursa'da Fenerbahçe'ye kaybetmedik. Fenerbahçe'yi yenip, kendi evimizde yenilmezlik ünvanımızı sürdürmek istiyoruz. Eksik oyuncumuzun olmaması önemli bir durum. Kirita'nın ceza almaması sözkonusu, yazışmalar devam ediyor. PFDK'yı aradık, özel maçta kırmızı kart gören Kirita ile ilgili dosyanın gitmediğini öğrendik" diye konuştu.
TARAFTARA ÖNEMLİ GÖREV
Fenerbahçe maçında yeşil- beyazlı taraftarlara da önemli görevler düştüğünü belirten teknik direktör Sağlam, "Takımın iyi oynayıp, kazanmasını bekleyeceğiz. Bazen futbolda işler istediğinizi gibi olmayabiliyor. Soğukkanlılığını koruyan insanlar hep kazanıyor. Her türlü sonuç olabilir. Bursaspor taraftarından, kendilerine yakışacak davranış içinde olup takımı desteklemelerini bekliyoruz. Son maçlarda yaşanan şanssızlıkların son bulmasını istiyoruz. Geçmişe sünger çekip Bursaspor taraftarları adına yeni bir sayfa açılmasını istiyorum" dedi.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla