Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-09-2009, 01:27   #1
senosh61
Dişi Kartal
 
senosh61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
özışık,beşiktaş başkanlığına aday

Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Ali Özışık, Beşiktaş Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

Click the image to open in full size.


Adaylığını açıkladı
Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu başkanı Vedat Ali Özışık, Beşiktaş kongresinde başkan adayı olacağını açıkladı. Özışık Kayseri Tempo Gazetesi’ne yaptığı açıklamada "Anadolu'dan da başkan adayı çıkacağını göstermek ve camiayı birleştirmek için adayım" dedi


3. aday Özışık
Kayserispor, Erciyesspor ve Pansu Şekerspor ile çok sayıda amatör spor kulübüne yaptığı desteklerle tanınan , spor camiasında renkli kişiliğiyle bilinen Vedat Ali Özışık, Beşiktaş kulübünün delegesi olduğunu, Yıldırım Demirören, Murat Aksu'dan sonra 3.başkan adayı olarak ortaya çıktığını söyledi. Kayserispor ve Kayseri Erciyesspor’a da geçtiğimiz dönemlerde aday olan Vedat Ali Özışık "Beşiktaş kulübünün bir delegesi olarak herkes gibi benim de başkan adayı olma hakkım bulunuyor. Beşiktaş'ın sadece İstanbul'un takımı olmadığını göstermek ve Anadolu'dan da aday çıkacağını göstermek adına yaklaşan genel kurulda adayım. Beşiktaş'taki tüm grupları birleştireceğimi sanıyorum. Kongrede yazılı bir önerge ile aday olduğumu göstereceğim. Şu andan itibaren resmen adayım" şeklinde konuştu.
__________________
Evlenince Kocam Beşiktaş'lı Olsun .. Çocuğumuza Ninnimiz Kartal Gol Gol Olsun.... Neyliyim Siyah Dediğimde Beyaz Demeyen Sevgiliyi .. !
senosh61 Ofline   Alıntı ile Cevapla