Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-09-2009, 11:21   #19
mecerkn

mecerkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Gökhancım..öncelikle seni canı gönülden kutluyorum..gerçekten iyi bir iş çıkarmışsın..
Cem Dizdar a gelince..hem kapitalist düzenin nimetlerini sonuna kadar "mas" edeceksin,hemde sol jargonu kullanarak bazı yerlere mesaj göndereceksin,buram buram populizm kokan bir zat olarak görüyorum kendisini..senelerdir de yazılarını okurum,Beşiktaş ın hakkı yendiği zaman bir satır olsun NEDEN ?.. diye sormaz..ama Beşiktaş ı yerden yere vurmaya gelince en önde koşar..senelerce kapalıya gelmesi benim için hiçbir şeyi değiştirmez...Ona bakarsanız ; Y.Demirören de trübünden gelen bir Beşiktaşlıdır..Beşiktaşlı ise elini taşın altına sokacak..patron korkusu ile Beşiktaşım telef edilirken susmayacak...
abi sert ve genel yorumlara ters bi yazı olmuş. ben de senden cesaret alarak bi 2 şey söylemek istiyorum. Ben spor yazarlığı yaparken edebi üslup kullanılmasını sevmiyorum. bu tip yazılar yazan spor yazarı arkadaşlarımız çoğu zaman süslemeye calıstıkları kelimelerle laf kalabalığı yapıp, arkası boş laflar ediyorlar. Ben cem dizdar için de aynı şeyi düşünüyorum. ha beşiktaş tribünlerinden gelmesi, tribünden bahsetmesi tabiki hoş ama senin de dediğin gibi beşiktaşın haklarını o tribün ateşiyle korumuyor. biraz fazla demokratiğim! tribine giriyor bence. Burda tribünden cok arkadaşımız var, onlara soralım, elinize kalem verseler, bu kadar haksızlığa uğrayan beşiktaşımız için ortalığı kasıp kavurmaz mısınız?

Tabi ki gökhan arkadaşımıza tebrikler. medyatik beşiktaşlılarımızı buralarda daha cok görmek isteriz...

Konu mecerkn tarafından (12-09-2009 Saat 11:23 ) değiştirilmiştir..
mecerkn Ofline   Alıntı ile Cevapla