Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-09-2009, 15:25   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Babel'e Benitez Engeli

Click the image to open in full size.
Liverpool'un 22 yaşındaki Hollandalı forvet oyuncusu Ryan Babel'in eski kulübü olan Ajax'a geri dönmek istediği fakat teknik direktör Rafael Benitez'in bunu reddettiği iddia edildi.
Konu hakkında açıklamalarda bulunan kırmızıların teknik direktörü Rafael Benitez, "Babel ile konuştum ve burda kalmak istemiyor gibi gözüküyor ama ben onun gitmesini istemiyorum. Babel'in burda kalmaya ve forması için savaşmaya ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.
22 yaşındaki genç oyuncu bu sezon Liverpool forması aldında sadece 82 dakika görev alırken sürekli yedek kulübesinde oturması Hollandalı oyuncuyu mutlu etmiyor. İspanyol teknik adam Rafael Benitez ise genç futbolcunun çalışmasını ve gelecek yıl düzenlenecek olan dünya kupasında takımına liderlik etmesini sağlamak istiyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ajax menajeri Martin Jol ise yaptığı açıklamada, "Babel ile ilgili haberleri sadece gazetelerden okudum ve ne düşündüğünü bilmiyorum. Babel beni arayıp gelmek istediğini söyleyene kadar kendisini Liverpool'dan kiralamak gibi ciddi bir düşüncem yok. Gerçekçi bir teklif olursa bu konu hakkında düşüneceğim" şeklinde konuştu.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla