Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-09-2009, 22:28   #80
kartalim_

kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yazıklar olsun...Adamlar resmen dalga geçti yaf bizlen, Rijkard alay etti Denizli'ylen...Hala onu savunanlar varsa, hala bu takımdan, bu oyun anlayışından medet umanlar varsa onların haline acıyorum, cidden değmez, bu kadar kahrolmaya, üzülmeye değmez...Tekrar tekrar aynı şeyleri söylemek istemiyorum, 5 haftadır Denizli'nin yanlışlar yaptığını söyledik, bugün bari bunları yapmasın dedik, ama yok, aynı tas aynı hamam, tek forvet, Nihat...Bunu bir teknikdirektör nasıl düşünür anlamak mümkün değil, bunlara rağmen hala Denizli'yi nasıl savunurlar bunu da anlamış değilim....Neymiş Denizli 50 yıllık futbol adamıymış, yaf 50 yıllık futbol adamı bunları yaparsa daha da ayıptır bu!..Hangi zihniyetle hareket ediyor biri bana anlatsın, biz ne oynuyoruz, hangi sistemle oynuyoruz, kim nerde oynuyor, Ekrem Tabata bugün nerede oynadı, Ernst'i 10 numkara gibi oynatmanın mantığı ne, Holoyu 70'e kadar bekletmek niye, en önemlisi de Nobre-Bobo-Holo-Nihat dörtlüsü varken elinde, sadece maça 1'iylen başlamak niye...Bu kadar hata yapılır mı yaf bir maçta, hem de gayse maçında, adamlar oynamadan 3 tane attı, Arda Kewel sahada yoktu, olsalardı ne olurdu Allah bilir, ama böyle giderse Manu maçında bizde bileceğiz!..Sonumuz hayrola ne diyim...Manu maçında yenilirsek demiyorum, gol atamazsak, maç 0-0 bitse dahi taraftar isyan eder, Denizli-Demirören ikilisinin sonlarını iyi görmüyorum...