Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-09-2009, 02:17   #26
mustafahaluk

mustafahaluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Angry Destek mi?Bize mi söylüyorsun?

Buna gülerim ben fb+gs ile yapılan son 20 maçın sadece 3 ünü kazanabilen 17 sini kaybeden bir takımın taraftarıyız biz,biz onlar için artık bir ANADOLU KULUBÜ DURUMUNA DÜŞMÜŞ MAKARA KONUSU OLMUŞ" BEŞİKTAŞMI?BİZİM İÇİN KAYSERİ MAÇI GİBİ SIRADAN" denilicek kadar ayaklara düşmüş bir takımın taraftarıyız biz bu duyguyu yaşamak ne demek bu konuyu ve başlığı atan arkadaşın kafası basmıyor herhalde?Tabiki hep desteğiz ama kişilere değil dostum sadece renklere ve maziye çıkıp burda kimse bize racon kesmesin artık yeter bu nedirya 2003 ten beri sen GS ye bir maç dahi alamayıp paso yenilirsen adamlarda bize"2009-10 kuş sezonu avı başladı"gibi manidar göndermeler yapıp üstünüde 3 tane atarsa artık ben ohaaaaaa derim sen desteklemeye devam et ben kendimi bildim bileli bu kadar küçük düştüğümü hatırlamıyorum,sen çıkıp dışarıda göğsünü gererek yürüyebiliyorsan helal sana ama ben utançtan işe gitmek istemiyorum sen ve senin gibi zihniyetler her sonuç karşısında ısrarla destek dedikçe ve tribünden bağırdıkça futbolcular kendi kendine diyorki"ulan her sonuçta desteğe devam ediyorlar yenilsekde bir şey farketmiyorki..nasılsa maç sonu kapalı'nın önüne bizi çağırırlar"deyip üzülmüyorlar bile siz bu kafayla destek ninnileri söyleyin ben almıyım artık yeter YILDIRIM DERTÖREN YETERRRRRRRR