Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-09-2009, 03:04   #1
onursemih
 
onursemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sinan Engin'den bombardıman: Suçlu Şeref Yalçın mı, Kenan Öner mi?..

Sinan Engin özetle şunları söyledi:

Baş sorumlu Denizli!
"Beşiktaş'ın bugünkü yenilgisinde baş sorumlu Teknik Direktör Mustafa Denizli'dir. Hoca inanılmayacak bir onbir sahaya sürdü. Oyuncu değişiklikleri ise tam bir felaketti. Nihat'ı nasıl ilk onbirde oynatır anlayamadım.

Beşiktaş'ta sezon başı iyi yapılanma yapılmadı. Sezon başı iyi transferler yapılmadı. Doğru transfer yapmadı. Suçlu tabii ki Şeref Yalçın mı, Kenan Öner mi? Tabii ki suçlu Mustafa Denizli'dir. Geçen sezon övgüler yağdırıyorduk ancak bugünkü tablo Denizli'nin eseridir. Sezon başından bu yana bir manteite eksikliği var.. Beşiktaş kamp yapmadı. Bobo'nun haline bakın; inanılmaz vurdum duymaz. Yenen ilk gole bakın arka direkte bir tane bile oyuncu olmaz mı? Biz eleştiri yaptık hoca eleştirilere "karga" dedi. Ümraniye fıstık gibi tesisler. Ben giderken odamı ona verdim. her şey önünde. Ancak benim görevimi yapacak kim var? Futbolcularla koordinasyonu kim sağlıyor? Futbolcularda doymuşluk var. Aralarında para uçurumu var. Bugüne kadar söylediklerim keşke çıkmasıydı. Ama bugüne kadar yaptığım eleştirilerde çok haklı çıktım. Maalesef İşte sonuç meydanda"

Ahmet Çakar: Mustafa Denizli Beşiktaş'ı katletti
Aynı programda söz alan yorumcu Ahmet Çakar ise "Denizli Beşiktaş'ı katletti. Denizli yaptığı saçmalıklarla farklı yenilgiye neden oldu. Suçlu Demirören değil tabii ki inanılmaz hatalar yapan Mustafa Denizli'dir" yorumunu yaptı.

Çakar: Denizli kovulmak istiyor
Programın ilerleyen dakikalarında Ahmet Çakar ilginç açıklamalarına devam etti. Çakar, "Denizli 'yarın sabah olsa da beni kovsalar' diye içinden geçiriyordur. Denizli gitmek istiyor. Çünkü Denizli de bu sezon şampiyon olamayacağını biliyor" dedi.

Çakar'dan Sinan Engin'e ilginç soru
Ahmat Çakar daha sonra Sinan Engin'e dönerek "Program bittikten sonra gece saat 2'de Yıldırım başkan arasa dese ki 'Gel sohbet edelim' ardından buluşsanız ve "Takımın sana ihtiyacı var, gel Mustafa Hoca ile çalış' dese ne dersin?" sorusuna Engin, "Öyle bir şey söz konusu olmaz. Ama başkan Aziz başkan gibi Azizsilin yapmalı" yanıtını verdi.
__________________
Click the image to open in full size.

Mekanın Cennet Olsun Küçük Şifo..
onursemih Ofline   Alıntı ile Cevapla