Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-09-2009, 14:26   #1
pascalll_1984
 
pascalll_1984 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Pascal derbide yok!

Beşiktaşlı taraftarların sevgilisi olan Pascal Nouma dün İstanbul'daydı. Maçı televizyondan takip eden Fransız yıldız, “Bu sezon sık sık İnönü'de olacağım” dedi




  • Click the image to open in full size.


Beşiktaş’ta forma giydiği kısa süre içerisinde Siyah-Beyazlı taraftarların sevgilisi olan Pascal Nouma özel işleri nedeniyle dün İstanbul’a geldi. Karşılaşmayı ancak televizyondan takip edebilen Nouma, “Türkiye benim de ülkem. Burada arkadaşlarım var. Herkesi özledim. Beşiktaş sezona kötü başlamış gibi görülebilir ama bu sadece başlangıç. Sezon çok daha uzun olacak. Oynanacak daha çok maç, kazanılacak daha çok puan var. Ben bu yıl Beşiktaş’ın geçen sezonki gibi bir başarıya imza atabileceğinden eminim.

Bu sezon başında bazı iyi oyuncular aldılar. Tabata’yı tanımıyorum, eğer Beşiktaş transfer ettiyse eminim iyi bir futbolcudur. Ferarri’yi tanıyorum çok yetenekli bir futbolcu, takıma önemli şeyler katacaktır. Derbiye gelince... Galatasaray yetenekli ve tanınmış futbolcular transfer etti. Onlar Türkiye’nin büyük takımlarından... Derbi atmosferi her zaman müthiştir. Tüm taraftarlar yıl boyu bu maçları bekler. Ben Beşiktaş’a şans diliyorum. Kalbim her zaman Beşiktaş’la” diye konuştu.
pascalll_1984 Ofline   Alıntı ile Cevapla