Galiba anlaşılmayan şeyler var ortada..erkan4477 kardeşim...sen demişsin ki benim yönetimden payemmi var..yok elbette bunu düşünenin olduğunu sanmıyorum ne payen olacak çıkıp forumlarda olumlu şeyler yazman için

bunu aklı başında kimse düşünmüyor ve biz senin gibi arkadaşların görüşlerine elbbette saygıyla karşılamak zorundayız..AMAAAAAAAAAAA...
Sizlerinde karşıt görüşe saygı çerçevesinde yaklaşmanız gerekli dahada ilerisi zorundasınız...Şimdi nasıl senin payen yoksa olumsuz yazanlarında payesi yok o yüzden başarısızlığın ardından çıkıp yazıyorlar diye..son derece hezeyanla ve sinirle yazmış olamnı anlayışla karşılamıyorum çünkkü sen kendi yazına anlayış beklerken karşıt insanlara sallıyosun buna kimsenin hakkı yok..elbette hakaret etmeyede kimsenin hakkı yok...
Arkadaşlar istatistikleri vermiş..kimse beşiktaşı anadolu klubü haline sokamaz..bizim derdimiz bu..kokuşmuş yöntemlerle bu klup yönetilemez..kara para aklıcam diye paraları kimse har vurup harman savuramaz..yok forma alırım onu alırım bunu alırım demeyin sakın bizde elbbette alıyoruz...ortada yanlış varsa destek vermek beşiktaşa en büyük zarardır..bunu aklınızdan çıkarmayın...s,iz desteklemeye devam edin ama biz yanlışı desteklemeyecek kadar yürekli insanlarız.........