Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-09-2009, 22:18   #1
onursemih
 
onursemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tanjevic: "Zor Bir Maç Bizi Bekliyor"

Click the image to open in full size.
(A) Milli Basketbol Takımı Antrenörü Bogdan Tanjevic, 36. Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası ikinci tur (F) Grubu'nda yarın Sırbistan ile yapacakları maçın zorlu geçeceğini söyledi.

Milli Takım'ın konakladığı Andel's Otel'de basın mensuplarına açıklama yapan Tanjevic, kendi ülkesi de olan Sırbistan'ın genç bir ekibe sahip olduğunu vurgularken, ''İyi durumdalar. Genç bir kadro, ancak bu deneyimsiz oldukları anlamına gelmez. Düzenli forma giyen oyunculardan oluşuyor. Çok iyi bir koçları var. Savunmada iyiler, hızlı oynuyorlar. Fizik olarak kuvvetliler. Yugoslavya basketbolunda olduğu gibi topla iyiler. Onlara saygı duyuyoruz. En az İspanya maçı kadar sert bir karşılaşma olacak'' dedi.

Hidayet Türkoğlu'nun dizindeki sakatlığa değinen Bogdan Tanjevic, fırsat buldukça bu oyuncuyu dinlendirme yoluna gideceklerini belirtirken, ''Hidayet'in ağrıları devam ediyor. Daha iyi olmasını umuyoruz. Son bir kaç maçı ağrılarla tamamladı, ama şu anda onu dinlendiremeyiz. Fırsat bulunca onu dinlendireceğiz. Ağrısıyla devam edecek'' ifadelerini kullandı.

Diğer yandan Tanjevic, şampiyonadaki ilk maçlarda kendisinden bekleneni veremeyen, ancak özellikle İspanya karşısında sergilediği oyunla alkış alan Semih Erden için de ''Semih'in potansiyelinin farkındayız. İki kötü maç çıkardı. Ama ben ona İspanya maçı öncesi, 'Pau Gasol ile oynayacak gücün var' dedim. O da bunu çıkıp gösterdi'' şeklinde konuştu.

Ayrıca, (A) Milli Takım Menajeri Harun Erdenay ise açıklamasında, Sırbistan maçı için, ''Grubu ilk iki içinde bitirmemiz için bu karşılaşma büyük önem taşıyor. Mutlaka kazanmak istiyoruz. Onlar da ilk gruplarında İspanya'yı yendiler. Biz mutlak galibiyet için çıkacağız'' dedi.

Kaynak: AA
__________________
Click the image to open in full size.

Mekanın Cennet Olsun Küçük Şifo..
onursemih Ofline   Alıntı ile Cevapla