Konu: Analiz...
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-09-2009, 02:11   #2
Neokartal
 
Neokartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Söylediklerine tamamen katılıyorum ve ekliyorum:
Defanstan başlarsak sivok ve zapo varken birini gönderip ferrari alıyoruz.. Beklentimiz günümüz futboluna uygun topla hücumu başlatabilen gerektiğinde güvenle ortasahaya kadar atağa çıkabilen savunmada hücum oyuncusundan önce hamle yapmayı beceren bir adam almak. Ama bakıyoruz sivok ve zapodan farkı olmayan hiç akılda olmayan ferrari alınıyor.. Bunu almak için koskoca Beşiktaş kulübü başkanı 2 defa özel uçağıyla italyalara gidiyor.. Eğer stoper mevkinde yukarıda saydığım özelliklerde adamların yoksa ŞL'de oynamanın hiçbir anlamı yok, süperligde bile başarılı olamazsın bu şartlarda.. Beklere diyecek birşeyim yok eğer yabancıya yerin yoksa yerlilerle idare edeceksin.. zaten bek konusunda cennet bir ülkede yaşamıyoruz.. Ama şu varki ne ismail ne de erhan kurtarıcı değiller..
Ortasahaya bakalım.. Cisse gitti ohh dedim.. Artık bu kadar seneden sonra adam gibi biri alınır ama nerdee biz sayın hocamızın afrikalı takıntısıyla eskimiz alman teknolojisine yöneldik yine.. Şimdi sayıyorum ingiltere,ispanya,fransa hatta italya liglerindeki tüm üst sınıfı takımların bu mevkilerinde kamerun,nijerya,togo,fildişi vs ülkelerinden atletik, güçlü, top hakimiyeti üst seviyede ve teknik futbolcular bulunuyor.. Bu adamlar bize gelince mi disiplinsiz oluyorlar.. Biz çok akıllıyız da bu takımlar aptal mı.. Böyle bir adam almayıp elmizde zaten bi tane varken bir alman daha alıyoruz hem de elmizdekinin yarısı bile etmeyecek kalitede.. Tabata'ya birşey söyleyemiyorum çünkü öyle bir zamana bıraktılar ki kim olsa razıydım.. Ama sezon başı beklentimiz çok daha başka bir isimdi.. Şimdi bunların yanına zaten olmayan forvet oyuncularının yanına mevcutlarla aynı özelliklerde nihatı ekldin.. Ne akla hizmet ederek bilmiyorum.. Madem Nihatı aldık Holosko'nun hiçbir anlamı yok.. Sat gitsin.. Bobo.. sat gitsin.. Ne bekliyorsun bunlara birisinin 10 milyon vereceğini mi sanıyorsun.. Bobo'ya verilen 5.5 milyon euro çok büyük bir rakamdır.. ne yapıp yapıp gönderilmesi gerekirdi.. Elimizdeki hiçbir yabancıya hatta hiçbir futbolcumuza 5 milyon euro verecek kulüp bulamayız dünya üzerinde.. Bu kadro kalitemizi net bir şekilde belli ediyor..
Ama herşeye rağmen bu kadro bile ligin 5. haftasında şampiyonluk şansını kaybedecek bir kadro değildir.. Ligde Gsaray maçı hariç 4 kolay maç oynamış ve sadece 3 gol atabilmiş ve bir galibiyet almıştır.. Bu kadrodan bu maçları kazanacak bir takımın çıkmaması için özel gayret gerekliydi o da gösterildi bence.. Bizi kurtaracak tek şey geçen seneki şartların tekrar oluşmasıdır.. Geçen seneki şampiyonluğun en büyük etkeni oynayan futbolcular kadar oynamayanlardır.. En kritik maçlarımızda sakat olan Delgado ve Gökhan Zan geçen seneki şampiyonlukta büyük pay sahibidir.. Bunların sakatlığı mustafa hocanın kadroyu mecburen doğru kurmasını sağlamıştır.. Hepimiz biliyoruz ki Delgado sakat olmasaydı oynayacaktı.. Gökhan zan sakat olmasaydı tormanla beraber defansta oynayacaktı sivokta ortaya çekilecekti cisse de kenarda olacaktı.. Zaten hatırlarsanız ikinci yarıda başarız olduğumuz birkaç maçta da düzen bu şekilde idi.. cisse-ernstin nispeten uyumlu bir hal almasına rağmen hoca inatla bir sonraki hafta sivoku oraya koyuyordu.. neyse ki sakatlıklar geldi de mecbur kaldık..
Bu sene kadro daha da geniş.. Ne kadar sakatlık olsa da hoca için fantezi yapacak ortam var malesef.. Onun için Allah yardımıcımız olsun.. İnanın şu takım aynı 11 futbolcu+3 yedekle 5 maç geçirsin bu maçların hepsini kazanır..
Neokartal Ofline   Alıntı ile Cevapla