Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-09-2009, 12:25   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Manchester Cehennemi Yaşayacak'

Beşiktaş'ın deneyimli file bekçisi Rüştü Reçber, İngiliz basınına neler söyledi neler. Rüştü İnönü'nün Manchester için bir cehennem olacağını iddia ederken, geçmişte karşısında çıkan Manchester United fırsatını teptiği için de pişman olduğunu dile getirdi.
İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden DThe Telegraph'a konuşan Rüştü, İnönü Stadyumu'nda Manchester'ın çok farklı bir atmosferle karşılaşacağını söyledi.
İnönü Cehennemi
Rüştü Manchester United'dın daha önce deplasmana gittiği Ali Sami Yen ve Şükrü Saracoğlu stadlarından İnönü'nün farklı olduğunu ifaderek şunları söyledi: "İnönü deplasman olarak çok farklıdır. United, Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarlarıyla karşılaştı ancak Beşiktaş taraftarları bambaşka bir klasmandadır. Çok gürültücüler, tutkulular ve takımlarına 90 dakika destek verirler. Gürültü inanılmaz. United taraftarları için çok farklı bir deneyim olacak. Taraftarımız maçı United için bir cehenneme çevirebilir."
"Keşke İngiltere'ye gitseydim"
2002 Dünya Kupası'nda gösterdiği üstün performansla Avrupa kapıları kendisine açılan Rüştü, en büyük pişmanlığının Manchester United olduğunu da söyledi.
Tecrübeli eldiven turnuva sonrasında Alex Ferguson'ın kendisiyle ilgilendiğini belirterek "İngiltere'ye gitme şansım vardı. Menajerim Alex Ferguson'la görüştü ve beni istediler. Sonunda kalbimin sesini dinledim ve Barcelona'ya gittim. Ama İspanya deneyimim biraz acı oldu ve şimdi geçmişe dönüp baktığımda İngiltere'ye gitmediğim için pişmanlık duyuyorum" dedi.

__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla