Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-08-2006, 17:05   #47
odin
B J K

odin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Thumbs up

Alıntı:
isyankar_kartal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya şu puan silinme olayı çok saçma o zmn biz beşiktaşlılar olarak gidelim sükrü saracoğluna basbas küfr edelim. fenerin 3 puanını silsinler.

Merhaba,
Büyük Beşiktaşımızın degerli taraftarına seslenmek istiyorum; Siz söylediginize inaniyormusunuz yani febe li geliyor çakmak atıyor gese li geliyor küfür ediyor.
Şanlı Beşiktaşımızın tarihini iyi bilenler şu anki tablodan utanıyorlardır. Daha Bahar Ayına girilmemiş Şampiyonluklar elimizden alınmaya başlamamıştı. bir ses duydum Şarabıııııı da içerizz esrarıda çekerizzzz diye.. Hayır olamaz bu Beşiktaşımızın Kalbinden gelen bir ses olamaz demiştim Kapalının içerisinden sesler devam ediyordu amcanin dayımın bilmemne diye.. birşeyler degişmeye başlamıştı bazı değerlerimizin üstüne cizik cekmemiz mi gerekiyordu?.. daha sonra çok geceler ızdap içinde kan ter basmış şekilde uyanmayı tercih ettim bu bir Kabus olsun diye ne yazıkkı kabus degil gerçekti. Beşiktaşımızın taraftarı olayı aşmış idi kopmuştu tabiri caizse.. Sonra sonra sonralari geldi arkadaş ortamlarında sohbet ederken , maç izlerken bu tür tezahüratlar devam etmeye başladı. Bayan bir arkadaşım vardı ben yaşlarda senin cocugun Beşiktaşlımı olacak diye sordu? evet tabikide dedim esrar mi icecek? dayısına amcasına küfürmü edecek? diyince sesim solugum kesildi neyi kasettigini iyi biliyordum. O gün çok utandım. Şimdi bazılarımız diyeceklerdirki o atmosfer farklı yani bizler 1 kişinin yanlış tutumu ile yada 1 2 kişinin provokesi ile dolduruşa geliyorsak kişiligimizin tam oturmadigi anlamına gelir. Lütfen ve Lütfen Yanlışa yanlış demeyin ögrenelim ve doğruların peşinden gidelim. Küfür insana yakışmaz heleki bir insan sporcu bir insana fiili müdahale hiç yakışmaz. Atalarımız 1 kişiye 10 kişi saldırdıgında o 10 Kişiye 100 Kişi olaral karşılık verir ve mazlumun hakkını alırdı.. Mazlum kim Zalim Kim bilinmez ama biz ne olursa olsun biz olalım ve Büyük Beşiktaşımızın Şanlı Tarihini Bu şekilde Karalamayalım..

Saygılarımla.

Konu odin tarafından (26-08-2006 Saat 17:14 ) değiştirilmiştir..
odin Ofline