Alıntı:
KANREVAN´isimli üyeden Alıntı
sen bir fahriyi ve bir korayı kleberson ile aynı kefeye koyuyorsan bişey diyemiyorum...avrupada zaten bizi gelir fahri ve koray sırtlar uefa kupasını onlar sayesinde kaldırırız...kleberson kadar akıllı top dağıtan futbolcu yok... tamam adı oynadığı futboldan şuan çok daha büyük ama kleberson ne yapsın ortasaha desteği defans desteği adama büyük işler düşüyordu ama alınacak libero ile kleberson çok daha rahatlayacak ve zaten orta alanda delgado ve richardinho var klebersonun göründe bakın form grafiği iyice yükselecek.... |
İşte yine aynı cevap.Ben gerçekten anlatamıyorum.Ben Kleberson Fahri ya da Koray'dan kalitesizdir demedim.Mevkileri aynı değil diyorum ama anlatamıyorum.Zaten cümlenin sonunda aynı şeyi söylemişsin.Yeni bir ön libero alınırsa tabii ki Kleberson'un kalitesi ortaya çıkar.Orada zaten hemfikiriz.Benim dediğim şey şu.Eğer
ısrarla tek ön libero oynayacaksak Fahri ya da Koray orada daha iyi iş yapar.Bu bu adamları Kleberson'dan daha kaliteli yapmaz.Adamlar ön libero oynamaya daha yatkın.O mantıkla kaliteli diye Kleberson'u stopere ya da forvete koyalım.Ne de olda Kleberson Bobo'dan iyi futbolcu.Böyle bir kıyaslama yok.Ben onları senin dediğin gibi aynı kefeye falan koymuyorum aksine farklı mevkilerin adamları olduğunu anlatmaya çalışıyorum.Ayrıca defans desteği Kleberson'a düşüyordu demişsin.Tabiiki düşecek.Ön libero'nun birincil görevi defans yapmaktır.İşte bunun için zaten Kleberson orada oynayamaz.Hatta ben şimdi Delgado ön libero oynayamaz derim.Sen ona da kızarsın.