Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-09-2009, 20:43   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Adebayor Hain İlan Edildi

Ada'da gündem Adebayor! Takımı Manchester City'in Arsenal ile oynadığı maçta attığı golden sonra yaptığı hareketle bir anda gündeme oturan Togolu golcüye ceza verilmesi gündeme geldi.

Takımının attığı üçüncü golden sonra Arsenalli taraftarlara koşarak sevinci pek de usturuplu olmayan bir şekilde kutlayan Emmanuel Adebayor'a İngiltere Futbol Federasyonu en az 4 maç ceza vermeye hazırlanıyor. İngiltere Futbol Federasyonu'nun bu tutumu karşısında The Sun'a açıklamalarda bulunan golcü futbolcu, "Federasyonun bana vereceği cezayı gerektirecek ne yaptım, anlamadım." dedi
Arsenal'in Hollandalı futbolcu Van Persie ile yaşadığı pozisyona da değinen Adebayor, "Bu tarz pozisyonlar maç içinde olabilecek şeyler. Ancak ben daha sahaya çıkarken, Arsenal taraftarının bana büyük bir tepkisi oldu. Gol sevincim ise kesinlikle planlanmış bir şey değildi ve o an ne hissediyorsam sahada onu yansıttım. Herşeye rağmen bu tarz bir olayın içerisinde yer almaktan çok üzgünüm. Yaşananlardan dolayı özür diliyorum" ifadelerini kullandı.
Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla