Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-09-2009, 22:55   #5
Gurbetci kartal

Gurbetci kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Allah bu cincon ve ezikleri kayiranlarin bintürlü cezasini versin.Kul hakki yiyenin cehennemlik oldugu asikardir.buda birnevi kul hakkidir.20milyon insanin para verdigi,o parayla futbolculara verilerek bir emek vermeleri istendi,ama seref yoksunu biri cikip adamlarin emegiyle oynuyor,maci bir taraftan alip diger tarafa hediye ediyor.bumu adalet,kurban oldugum allahimin adaletine güveniyorum,ama artik tahammülüm sabrim kalmadi 30yildir nerdeyse ayni emeh hirsizligi ayni kisiler tarafindan yapiliyor,artik birinin veya birilerinin bunu durdurmasi gerek,ya güzellikle yada zorla,canlar yaka yaka,kanlar akita akita.tahrik ediyorum diye algilamayin sakin,fakat güzellikle tatli sözle 30yildir olmadi simdide olmaz.adam gibi adam olan kalbi besiktasla 24saat atan bir baskan ve ayni onun gibi bir yönetim sart artik.büyük baskan süleyman seba ve serdar bilgili karekterinde baskanlarda gelse bu oyunu bozamaz,cünkü sert degiller,vurmazlar kirmazlar usluplariyla baskalarini korkutamazlar,iste bu yüzden besiktasimiz nerdeyse 30yildir katlediliyor.kendisine nekadar küfretsekte hic sevmesekte azize baskan istedigi gibi atkosturuyor,peki neden?cünkü cirkef,cünki takiminin menfaatleri sözkonusuysa babasini bile tanimaz,diyalokla is cüzmez,sert mizacli,vururum kirarimla tehdit eder,iste buyüzden istedigini herzaman aliyor.iste bize böyle bir baskan lazim artik,birkereliginede olsa böyle biri lazim bize yoksa ömür billah bu maküs talihimizi degistiremeyiz,5yilda bir sampiyon oluruz anca.ama su aday olanlarin hicbirinde bu vasiflar malesef yok,belki cirkeflik olarak celal kolot azbucuk cirkef ama yinede yetersiz