Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-09-2009, 01:50   #31
Neokartal

Neokartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sadece mücadele ettik ama kaybettik.. Maçın özeti bu.. Mustafa hocaya bişey söylemeye gerek yok. Daha önce de söyledim dünya yıkılsa bildiğinden şaşamayan bir adamdır ve bu böyle gidecek alışsak iyi olur.. Siirt köy hizmetleri ile bile oynasak ne kurduğu kadroyu ne de değiştirdiği adamları ne oynattığı sistemi anlayamayacağız.. Maçta yaptıklarımızı herkes gördü.. Kalitemizin ne olduğu çok net ortada.. Geçen seneden hiçbir farkımız yok.. Zaten kadro da farklı değil.. Şmpiyonlar ligi için transfer yapıldı, kadro kuruldu.. Ve ilk maç yeni transferlerden sadece ibrahim kaş ve Ferrari 90 dakika sahada, Tabata ise ancak 60 dakika sahada kalabiliyor.. Ne fink, ne ismail ne nihat(son dakikaları saymıyorum zaten 2 kere topla buluştu) , ne de rıdvan takımda.. Demek ki transfer dönemi tam bir yalan dolanmış.. Futbolculara sahada yaptıkları saçmalıklardan dolayı kızmıyorum çünkü onlarda biliyorlar, biz de biliyoruz ki kapasiteleri bu kadar.. Holosko'dan Baros, Tabata'dan deco,alex,elano, Nobre'den Kewell, serdar özkandan arda,keita olmalarını bekleyemeyiz..
Peki bu takım geçen sene nasıl şampiyon oldu derseniz cevap devre arasında kazandığımız fizik-kondisyon derim.. Onun dışında kalite yine aynıydı.. Kaç tane maçı son 20 dakikada kazandık.. Strateji, taktik hikaye bunlar.. Eğer çalıştığımız anlamlı birşeyler olsaydı 15 korner atıp bir gol çıkaramadığımız maçlar olmazdı.. işin ilginci bu durum hala devam ediyor.. Bugün için eleştirdiğim tek şey bu.. Hala çok korner atmakla övünüp korner atamayan bir takımız.. Korner atmayı sahadaki herhangi bir şahsın topun başına geçip kadrodaki en uzun adam ve kaleye en uzak yerde duran Sivok'a topu şişirmesi ve onun mucizevi bir vuruşla gol atması yada topu bir başka Beşiktaşlının kafasına indirmesi sanıyoruz.. Yazık ki yazık..
Neokartal Ofline   Alıntı ile Cevapla