Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-04-2006, 23:02   #30
greyeagles

greyeagles - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
ŞAHKARTAL´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar. ben beşiktaşlı kardeşlerimi tümeri eleştirmeleri konusunda (saf)buluyorum. saf derken yani kandırılmış buluyorum. özellikle bjkhaber sitesi bile gazetelerdeki her haberi hemen alıp kendi haberiymiş gibi yapıştırıyor.dikkat etttim hep şişirme haberler. yok tümer şöyleymiş yok böyleymiş.(fenerli) basın beşiktaşın iyiliğini istermi hiç lütfen söyleyin istermi. hayır istemez.tümer neyaptı sanki beşiktaşa ihanetmi etti. anlamıyorum.adam oyuna girdiğinde kazanmak için her türlü çabayı sarfediyor. beşiktaşımızda o malum 3 yıl önceki samsun maçından beri takım havası zaten oluşmadı. bu yüzden başarı gelmiyor. bizler taraftar olarak takımımıza sahip çıkalım ki takım düzelsin. size soruyorum bir insanı bitirmek için ne yapmak lazım? tabii ki psikolojik olarak onu yıpratmak lazım değil mi? (tıpkı 3 yıl önceki maçta tüm camiamızı yıprattıkları gibi)bu (fenerli) basın beşiktaşı öyle veya böyle zaten karıştırıyor. saf kardeşlerim de bu gazlara gelip hem tümere hem diğer futbolculara kötü laflar ediyor.moralsiz bir insan başarılı olabilirmi? sahadaki futbolcular moralsiz olursa hiç kazanma şevkini kendinde bulurmu ?çok yazık. bazı beşiktaşlı kardeşlerim tutturmuş yok şu şöyle şu böyle. ya birde pozitif enerji verin takıma Allah aşkına.başarılı günlerimize ulaşmanın tek yolu var.(tüm camia olarak:kenetlenmek... kenetlenmek... kenetlenmek...) başka yolu yok.Allahın izniyle yeterki tüm camia olarak bir kenetlenelim. görürsünüz o zaman önümüzde ne fener ne g.saray durabilir. bölünmeyelim, bütünleşelim. lütfen takım yenilse bile futbolcularımızı germeyelim. onları daha iyi olmaları için motive edelim.3 yıldır takım üstünde dolaşan karabulutlar ancak böyle gider. inşallah 3 yıldır kupaya hasret beşiktaşılılar olarak bu dediğim kenetlenmeyle bu sene fortis kupasını alırız.tüm beşiktaşlı kardeşlerime sevgi ve saygılarımı gönderiyorum.

işte bu imzaaaaaaaaa
greyeagles Ofline