Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-09-2009, 13:31   #36
bjk19.03

bjk19.03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Strike EagLe´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar sağlık olsun diyelim geçelim. Kusura bakmayın fakat bu yenilgilerde en büyük hata yönetime ve transferlere önem vermeyen teknik heyete ait. Manchester mükemmel bir takım. Kadromuz yetersiz fakat elinden geleni yaptı..

Şu yıl o kadar önemliydi ki, resmen elimizin tersiyle ittik ve umursamadık transferleri..
Paraya kıyılıp, kaliteli yabancılar alınabilseydi, herşey daha farklı olurdu. Bize Ernst gibi futbolcu lazım. İlk maçından kendini belli edecek kaliteli futbolcu lazım. Herhalde bu konuda hak verirsiniz. Yazık, gerçekten yazık. Galibiyetlerde ne güzel para gelecek. Fakat çok zor..

Tabata' nın da bir suçu yok arkadaşlar. Onu alanlar suçlu. O paraya kimler alınırdı kimler.. Fink, Tello hatta Sivok bile bence takımda bu yıl bulunmamalıydı. Şampiyonlar ligi için herşey yapılmalıydı fakat koskoca bir yaz mevsimi malesef birçoğumuzu çileden çıkartan haberler ile noktalandı. Tabi, boş hayaller ile böyle sonuçlar olur. Yönetim sağolsun, Dünyanın konuştuğu transferleri yaptık. ( Tabi parasal olarak!!!!)

Nihat süper futbolcu bunu sağır sultan bile bilir. Fakat, bir yıldız oyuncuyu anlayacak partnerde lazım sanırım. 29 yıldır şu yazın yaşadığım transfer baş ağrısı ve bu olumsuzlukları hiç görmemiştim. Bunu da gördüm hayırlı olsun. Tabi şu da var, bizim en kötü halimiz bile ilk 3' e oynar her zaman. Takımımı ve Kulübümü, kötü zamanında korumalı ve destek vermeliyim. Beşiktaşlı duruşunu bozmamak, sabırlı olmak gerekiyor.
Hayırlı günler.
delgado ve bobo olayı adam gibi yönetilseydi manuyu çok rahat yenerdik.
tabata değilde deco-riqelme-nisbeten elano bobo nun yerine atletik hava hakimiyeti olan biri c.cole-carew gibi bi adamla bu sıkıntıları aşmış 5te 5 yapmış manu yu yenmiş dillere destan bir takım olurduk