Alıntı:
   |  bjk19.03´isimli üyeden Alıntı
					   delgado ve bobo olayı adam gibi yönetilseydi manuyu çok rahat yenerdik.tabata değilde deco-riqelme-nisbeten elano bobo nun yerine atletik hava hakimiyeti olan biri c.cole-carew gibi bi adamla bu sıkıntıları aşmış 5te 5 yapmış manu yu yenmiş dillere destan bir takım olurduk
 | 

Çok haklısınız. Temmuz ayında Beşiktaşforum.net sitesine üye oldum fakat öncesinden de takip ediyordum bu siteyi. Bir çok arkadaşımız iyi bir transfer için çift forma almaya bile hazırdı. Yani anlamadığım şey, kulübümüz parasız değil, taraftar her şekilde destek verecek konumda bekliyor.. 
Evet, Milyon € lara oyuncu alıp su parasına bıraktığımız için çok borçlandık. Fakat, genede iyi oyuncular alabilirdik. Şampiyonlar liginde bir galibiyet olduğu zaman 2 trilyon para gelecekti. Bunları kaçırıyoruz malesef.. 
Yazmış olduğunuz isimleri keşke alabilseydik, gerçekten harika olurdu. Yabancı oyunculardan verim alamadığımız için böyle kötü bir duruma düşmek zorunda kaldık. (Ernst hariç birazda Ferrari) 
Bilemiyorum bu saatden sonra ne yapılır? Takıma destek ver ve hüsran yaşa? 5 yıldır aynı olaylar. Taraftarın biraz mutlu olması lazım artık. En iyisini hak ediyor bu asil taraftar..  
Bobo yıprandı, Delgado zaten darmadağın.. Umarım takım toparlanır..