Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-09-2009, 06:21   #5
caki-bjk

caki-bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

teslim oldugunu inanmiyorum yine paralari konusmustur ,,,, yakalandi bari 3-5 yil daha az hapis yesin diye teslim olmus gibi gorunmesi icin paralari konusturmus .... iste para insani boyle bozar ...elimden gelsen bunun kafasini ve etini afrika yamyamlarina gonderirdim ....ailesi gorsun nasil adam kesiliyormus ...ama icimizde insanlik var Allaha sukur .... boyle cem gibi yuzu insan oysa seytan kalpli bir vahsi hayan degiliz

Buyuk Allah Bunlari Bildigi Gibi Yapsin .... en iyi ceza omur boyu hapis .... bu simarik cocuk 15 e ya 20 yil hapis yerse turkiye buyuk bir utanc duyacaktir ve boyle olaylar cok da fazla olacaktir ....umarim buna gereken ceza verilir ve ailesine buyuk hesap sorulur....

paran varsa insan oldurmene hak vermiyor ki , hadi oldurdun ama onu kesmene nerden cesaret aliyorsun hadi yine olan oldu kestin ama defalarca onu kesmek cop kutusunda atmak biraz degil cok falzla manyak olman lazim bunu da tek basina yapmadigina adim gibi eminim ...iste bu soruyu ona sormak isterdim ....ama burda manyak cocuktan buyuk hatasi olan ailesi ...bu cocuga zamaninda edebiyat insanlik merhametlik ogretseydiler simdi bunlar yasanmazdi ama bazi diger zenginler gibi cocuga ver parayi diledigini yapsin basimi agirtmasin gibi hatalar yaparsaniz olacagi bu ...yani kacinilmaz bir olay er ya da gec boyle bir sey olacakti ...adam manyak