Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-09-2009, 10:03   #3
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Şubeden çıkarılan Garipoğlu, soruşturmayı yürüten savcıya ifade vermek üzere Sultanahmet'teki İstanbul Adliyesi'ne götürülüyor.
CEM GARİPOĞLU ŞUBEDEN BÖYLE ÇIKARILDI
Gece saatlerinde avukatı ile birlikte polise teslim edilen Cem Garipoğlu sağlık kontrolünün ardından önce Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Yaşının küçük olması nedeniyle buradan Üsküdar'daki Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürülen Garipoğlu geceyi burada geçirdi. Saat 10:20 sıralarında ise polis merkezinden yoğun güvenlik önlemleri altında çıkarıldı. Çocuk Şube önündeki Gazi Caddesi de bu sırada trafiğe kapatıldı. Çıkış sırasında şube önünde toplanan vatandaşlar Garipoğlu'nu kornalar ve ıslıklarla protesto etti. Bazı vatandaşlar Garipoğlu'nun bindirildiği araca saldırmaya çalıştı.

Çok sayıda basın mensubunun takip ettiği çıkış anı sırasında kameramanlar ve foto muhabirleri arasında izdiham yaşandı. Polisler nezaretinde araca bindirilen Garipoğlu Sultanahmet'te bulunan İstanbul Adliyesi'ne götürülüyor. Çok sayıda basın mensubu da polis araçlarını takip ediyor.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla