Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-09-2009, 10:09   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Carlos Gidecek mi?

Roberto Carlos, Ocak ayında Fenerbahçe'den kesin olarak ayrılmaya karar verdi. Brezilyalı yıldız, menajeri ve avukatından yöneticilerle görüşmelere başlamalarını istedi.
EŞİNİN DE ROLÜ BÜYÜK OLDU
"Roberto Carlos, Fenerbahçe'de kalacak mı, gidecek mi?" sorusu cevabını buldu. Brezilyalı oyuncu, kesin olarak Ocak ayında Türkiye'den ayrılmaya karar verdi. Uzun süredir ülkesine dönmeyi planlayan sambacı, Ocak ayında Brezilya'ya gidiyor. Sezon başında ayrılmanın hesaplarını yapan Carlos, bu isteğini devre arasında hayata geçirecek. 14 yıldır futbol hayatını yurt dışında sürdüren tecrübeli yıldız, yeni evlendiği eşi Marianna'nın da isteği doğrultusunda bu kararı aldı. Ailevi nedenlerin yanı sıra sambacının geçen sezon yaşadığı bazı olaylar sebebiyle
de bu kararı aldığı belirtildi.

SÖZLEŞMESİNDE ÖZEL MADDE VAR
Yıldız futbolcu, geçtiğimiz günlerde menajerini ve avukatlarını arayarak kesin kararını iletti. Carlos, menajerinden yönetime Fenerbahçe'den ayrılmak istediğinin söylenmesini ve görüşmelerin başlamasını istedi. Sezon sonuna kadar Sarı-Lacivertli takımla sözleşmesi bulunan sambacının anlaşmasında özel bir madde bulunuyor. Bu maddeyi devreye sokacak olan Roberto Carlos'un takımdan ayrılmasının önünde herhangi bir hukuki engel yok. Ocak ayında takımdan ayrılacak olan Brezilyalı yıldızın, yaşadığı şehir olan Sao Paolo ekiplerinden biri ile anlaşmasına kesin gözüyle bakılıyor.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla