Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-09-2009, 13:28   #1
BuRock
Banned
 
BuRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Tarihi Ş....sizlik!

Beşiktaş Galatasaray rekabeti veya Beşiktaş Fenerbahçe rekabeti ebediyete kadar sürecektir.Elbette herzaman birbirimize kalecisiz 4-3,8-0 nası yendiler,5-1i unutma,6-0ı unutma gibisinden takıldık.Ama bu rekabet Avrupa'ya sıçradı.Chelsea Türkiyeye geldiğinde Chelsea forması giyen rakip takım taraftarları gördük ve bende dahil olmak üzere karşı takımı tuttuk.Bu sene Galatasaray'ın Avrupada karşılaştığı tüm takımları destekledim.Sizde desteklemişsiniz.AMA DÜN SONUNA KADAR GALATASARAYLIYDIM.NİYEMİ? AL SANA NİYE?.BAKIN AŞAĞIDAKİ RESİMLERE BAKIN BU ŞEREFSİZLERE.DUYUN LAN DUYUN EVET BEN DÜN GALATASARAYLIYDIM.EVET 2001DE DE FENERBAHÇE-PANA MAÇINDA FENERLİYDİM BU AŞAĞIDAKİ RESİMLERE BAKIPTA VARMI İTİRAZ EDECEK OLAN? BİZİM CHATİMİZDE DAHİL GÖRDÜMKİ HALA PANA DİYENLER OLMUŞ.YAZIKLAR OLSUN SİZE.BAŞKA BİRŞEY DEMİYORUM.GÖSTERİN ŞU TÜRKLÜĞÜNÜZÜ,BAKIN ADAMLAR TÜRK BAYRAĞINI YAKMIŞ PARÇALAMIŞ.GÖSTERİN TÜRKLÜĞÜNÜZÜ.ÇOK SİNİRLİYİM O YÜZDEN BU YAZIMDAKİ ÜSLUP HATALARI İÇİN HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLİYORUM.

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

Türk bayrağını yaktılar!

Galatasaray-Panathinaikos maçında tribündeki Yunan taraftarlar Türk bayrağı yaktı. Bu terbiyesizliklerinden ise kısa süre sonra Galatasaray'ı alkışlamak zorunda kaldılar.
Tribünde Türk bayrağı yakan fanatiklere en anlamlı yanıtı Galatasaraylı oyuncular verdi. CimBom maçı 3-1 kazandı ama Yunanlıları alkışlatan bu değildi. Galatasaraylı futbolcular, ısınmak için sahaya çıkarken, Panathinaikos taraftarlarının ıslıklarına maruz kaldılar
Futbolcular daha sonra, geçtiğimiz hafta sonu Pantratikos ile oynanan lig maçından dönerken trafik kazasında vefat eden iki taraftar için pankart açtılar. Üzerinde Yunanca, "Acınız, acımızdır" yazılı pankartı taşıyan futbolcular, bütün tribünlerden bu kez de alkış aldılar. Panathinaikoslu taraftarlar, sahaya çıkarken ıslıkladıkları futbolcuları kısa bir süre sonra alkışlamak zorunda kaldılar. Ama Türk bayrağına yapılan saygısızlık maça düşen kara bir gölge olarak kaldı.


Kaynak : Türk bayrağını yaktılar! / Spor / Milliyet İnternet / taraftar, Panathinaikos, Türk bayrağı, vefat, Galatasaray


2.RESİM FORZABESİKTASTAN ALINTIDIR.


LİNK: Forza Beşiktaş Forum - | - ZENCİLER İş Başında ! : Fb - Twente | Panathianikos - Gs

Konu BuRock tarafından (18-09-2009 Saat 13:34 ) değiştirilmiştir..
BuRock Ofline   Alıntı ile Cevapla