Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-09-2009, 14:23   #1
KanKokusu
forumun death metalcisi
 
KanKokusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kaka'yı Bile Getirse Başarılı Olamaz !..

İsmi Beşiktaş’a başkan adaylığı için geçen İbrahim Altınsay, kulübün iyi yönetilmediğini söyledi.

Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na katılan Altınsay, “Başkan adaylığı konusunda henüz kararımı vermedim. Ama üzerime düşeni yapacağım. Beşiktaş’ın iyi yönetilmesi için Ocak’taki kongre son şanstır” dedi.

İbrahim Altınsay, Beşiktaş’ın 100. Yıl’da elde ettiği şampiyonlukta yönetimde yer almış ve çok önemli transferlere imzasını atmıştı.

İşte İbrahim Altınsay’ın birbirinden çarpıcı sözleri:

TRANSFER POLİTİKASI NEDENİYLE İYİ FUTBOL OYNANAMIYOR

Manchester United maçında alanları kapatan, kanatları kullanan anlayışıyla iyi bir görüntü verdi, ama inisiyatif alamadı. Devamlı karşılayan takım hüvviyetindeydi. Beşiktaş’ın 9 korneri, kaleyi tutan bir tane şutu var. Takım olarak atak organizasyonun yapamıyor.
Devamlı transfer yaparsanız, devamlı teknik direktör değiştirirseniz, takım uyumu yaratamazsınız. Beşiktaş’ın sahayla ilgili sorun bu…

DENİZLİ MUCİZE 2 KUPA ALDI, GÖNDERİLMESİ YANLIŞ OLUR

Mustafa Denizli’nin gitmesiyle ilgili hiçbir yorum yapmam… Bir teknik direktör getiriyorsan, sözleşmesinin sonuna o teknik direktörün çalışmasına izin vermelisiniz. Teknik adamı rahat bırakmalısınız. Sezon ortasında göndereceksiniz, neden getiriyorsunuz.
Bu teknik direktör size mucize gibi iki kupa kazandırmış; ama o iki kupada kalmaması gerekir.

BEŞİKTAŞ KAKA’YI BİLE GETİRSE BAŞARILI OLAMAZ

Siz yumurta kapıya geldikten sonra Tabata’yı değil, isterseniz Kaka’yı transfer edin, başarılı olamazsınız. Takımınızı en baştan 3-4 yıllık stratejilerle buraya hazırlamanız gerekir.

HER MAÇTA SİSTEM DEĞİŞTİREREK İYİ FUTBOL OYNAYAMAZSINIZ

Beşiktaş, şu anda hazır değil. Beşiktaş’ın atak organizasyonlarını iyi yapabilen, total futbol iyi uygulayan bir ekip olması gerekiyor; şu ana kadar bunu göremedik. Hem kadro sürekli değişiyor, hem de oyun anlayışı sürekli değişiyor. Bir bakıyorsunuz Tabata’lı oynuyorsunuz, sonra bir başka düzene geçiyorsunuz. Bunu siz kendi isteğinizle ve oyuna hakim olmak için yapmalısınız. Her maçta deneme oluyor. Beşiktaş, sanki hazırlık maçları yapıyor. Henüz hazır değil.

BEŞİKTAŞ İÇİN OCAK’TAKİ KONGRE SON ŞANS

Beşiktaş’ın ocaktaki kongresi çok önemli, Beşiktaş iyi yönetilmiyor. İyi yönetilmesi için son şans bu kongre… Ama her Beşiktaşlı gibi ben de durumu nasıl düzeltiriz diye düşünüyorum. Herkesle de görüşüyorum. Beşiktaşlılara da bunu tavsiye ederim. Beşiktaşlılar kulüplerinin kaderine aktif biçimde ağırlıklarını koyması lazım, kongreye gidip, oy kullanmaları gerekir.
Bu süreçte bana düşer, onu değerlendiriyorum. Ama henüz bir kararım yok
__________________
Click the image to open in full size.
KanKokusu Ofline   Alıntı ile Cevapla