Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-09-2009, 16:26   #6
Strike EagLe
 
Strike EagLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Ya zaten yıllardır onların olumlu bir hareketini göremedim. Ancak biz "Komşu" deriz, işte baş sağlığı mesajları veririz. Fakat onlar her zaman bizden nefret eder ve saygısızlık yapar.

Bunlar öyle hain ki, mesela Kıbrıs tamamen Türklere ait bir adaydı fakat bu Rumlar sonradan geldi ve yerleşti bir daha da ayrılmadılar. Sonra biliyorsunuz E.O.K.A. Türkleri katletmeye başladı fakat bizim askerlerimiz gitti alayını ezdi ve susturdu...Yunanlılar her zaman Kıbrıs Rum kesimine ve ne kadar Türk düşmanı varsa hepsine en büyük desteği veren bir ülke.. Bunları zaten bilen biliyor uzatmayayım..
Tabi ne yapsınlar? uyuşturucudan kazandıkları para dışında ne gelirleri var.. Tarihleri desen Athena, Herkül, Zeus saçmalıklarına dayanıyor.

Şunlarda su damlacığı kadar şeref olsa, bu adalar sizindi, 72 millet ile savaşıyordunuz , o arada üzerine konduk, kusura bakmayın... Ama biz şerefli toplumuz, adalarınızı size geri iade ediyoruz... Derler mesela. Neredeee.. Bütün adalarımızı sahiplenecekler utanmasalar..

Başımızdakiler sağlam olsa, şu zavallıların kafasını eze eze öğretiriz Bayrağa nasıl saygılı olunması gerektiğini.. Türk olmak mükemmel fakat bir o kadarda zor. Bütün Dünya tarihimizi kıskanıyor bizden nefret ediyor... Yok olmamızı sabırsızlıkla bekliyorlar...
__________________

Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim
.

Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek.

Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor.
Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım.
Strike EagLe Ofline   Alıntı ile Cevapla